Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou serial de acțiune la Diva Tv: „Aproape de Paradis”

Un nou serial de acțiune la Diva Tv: „Aproape de Paradis”
De azi, 24 mai, la Diva Tv, serile de luni aduc o premieră în România, câte două episoade din serialul „Aproape în paradis”.

Christian Kane (The Librarians, Leverage) are rolul principal în serialul Aproape în Paradis și interpretează personajul unui fost agent în lupta antidrog, Alex Walker. Forțat să se pensioneze din cauza unei afecțiuni care îi pune viața în pericol, unul dintre cei mai bun agenți DEA, decide să se retragă în Cebu,  o insula liniștită din Filipine.

Problemele încep când descoperă că acel loc liniștit pe care el l-a vizitat în urmă cu 15 ani, nu mai este așa cum și-l amintea, ci a devenit o destinație de lux, cu hoteluri, yachturi și o energie vibrantă.

El devine proprietar și manager al unui magazin de suveniruri din cadrul unui hotel de lux și încearcă să se adapteze la viața de pe insulă. Dar luxosul hotel atrage pe lângă elita bogată și puternică și infractori celebri din întreaga lume și, în ciuda tuturor eforturilor de a duce o viață retrasă și liniștită, Alex este atras într-o lume periculoasă, plină de situații stresante și acțiune. Iar marea lui problemă, și norocul cinefililor, este că îi și place!

Primul serial american filmat în întregime în Filipine

Alex face în scurt timp echipă cu Detectivul Kai Mendoza (Samantha Richelle), cel mai tânăr polițist din Cebu și cel mai tânăr detectiv. O femeie foarte frumoasă, Kai luptă mereu cu stereotipurile și trebuie să își demonstreze mereu abilitățile. Chiar dacă întâlnirea celor doi nu decurge bine, în timp relația lor se îmbunătățește și învață să lucreze împreună.

„Aproape de Paradis” este primul serial american filmat în întregime în Filipine. Prezintă nu numai locații, dar și aspecte culturale inedite din această regiune exotică.

Richard Kind (din „Escroci de treabă”, „Bibliotecarii”, „Gotham”) este invitat special al serialului și, împreună cu ceilalți membri ai distribuției, ajută ca fiecare episod să fie imprevizibil și palpitant.

Începuturile de săptămână sunt mai dificile, dar DIVA invită publicul pentru 2 ore, Aproape în Paradis, în serile de luni, de la 21:00, din 24 mai!

Ce au în comun cele mai căutate parfumuri pentru femei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre