Spice Girls poartă discuții secrete despre reuniunea din 2023. De ce nu a participat Victoria

Spice Girls poartă discuții secrete despre reuniunea din 2023. De ce nu a participat Victoria
Anul acesta, când a mai fost vorba de reîntregirea trupei, Posh le-a tras clapa fostelor colege. Ea a spus-o răspicat că nu are chef de așa ceva. Acum pare că lucrurile s-au schimbat.

O parte din componentele Spice Girls – Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton și Geri Halliwell – au purtat discuții top-secret despre un turneu mondial. Grupul de fete, care a făcut un turneu în Marea Britanie în 2019, plănuiește să se reunească pentru concertele care se preconizează să înceapă în 2023. La discuții însă nu a participat și Victoria Beckham, deși, din ceea ce dau de înțeles fetele, Posh Girl nu este exclusă.

Baby Spice Emma, ​​Scary Spice Mel B și Ginger Spice Geri au fost văzute  sosind vineri la hotelul Mandeville din Londra pentru discuții. Sporty Spice Mel C, care se află în LA, a participat prin Zoom. Posh Girl Victoria a lipsit, sursele spunând că restul încă încercau să o încurajeze să apară într-un spectacol.

Adele le vrea pe Spice Girls împreună

Speculațiile despre o reuniune au fost răspândite în acest an. Asta după ce  Mel B a sugerat că speră că vor avea din nou turnee. Întâlnirea secretă de săptămâna trecută este prima confirmare că se fac planuri. Potrivit unor persoane din interior, discuțiile au venit după ce fanul Spice Girls, Adele, a îndemnat-o pe Mel B să facă un turneu, atunci când a apărut ca invitată specială la emisiunea Audience With, care va fi difuzată duminică viitoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

„Cele patru fete au discutat de ceva vreme despre un turneu mondial, iar această întâlnire – foarte confidențială – a fost făcută pentru a putea rezolva ultimele detalii. Planul actual este ca turneul să înceapă în Australia. Toate sunt foarte încântate de faptul că povestea este acum în mișcare și speră să ofere fanilor lor un turneu în 2023, mai mare și mai bun decât cel din 2019. Și o persoană care va fi cu siguranță în public este Adele. Ea este un adevărat super fan al grupului”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Grupul Spice Girls, care sărbătorește cea de-a 25-a aniversare în această lună, a susținut ultimul turneu mondial  din 2007 până în 2008. Mel C a povestit luna trecută despre strategia  de a o aduce pe Victoria pe scenă. Se pare totuși că designerul de succes este hotărât să pună pe primul loc afacerea și brandul ei personal.

Sursa foto: Instagram