Starul John Travolta, așa cum nu l-ați mai văzut. Ce îi explică fiului de 10 ani

Starul John Travolta, așa cum nu l-ați mai văzut. Ce îi explică fiului de 10 ani
Ultimele imagini distribuite în mediul online ni-l arată pe John Travolta un tată fericit. În spatele zâmbetului larg e multă suferință, însă. Și grijă. Așa cum știți, actorul e tată singur, de mai bine de un an.

John Travolta, 67 de ani, supraviețuiește în fiecare zi tragediei de a-și fi pierdut prematur soția și întrebărilor referitoare la moarte pe care i le pune fiul său cel mic. Având în fața ochilor moartea dureroasă a mamei lor, copiii întreabă. Starul din Pulp Fiction și-a pierdut soția în 2020. Kelly Preston, care i-a fost alături actorului din 1991, a murit la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, scrie Daily Mail.

John Travolta arată ca un tată fericit în timp ce își petrece o zi la plajă cu fiul său Ben, de 10 ani.

Starul din Pulp Fiction este unicul părinte pentru Ben și sora lui, Ella, de 21 de ani, după pierderea soției căreia îi duce dorul și acum. El a făcut o postare, luna trecută, cu o imagine a fostei soții, pe Instagram, cu textul: „La mulți ani Kelly. Ne este dor de tine și te iubim foarte mult”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Ce îi explică Jon Travolta fiului său despre moarte

În august, John Travolta a apărut în talk-show-ul lui Kevin Hart  – Hart To Hart – unde a vorbit cu sinceritate despre pierderea prematură a celor dragi. El a povestit lungile discuții pe care le are cu copiii lui. „Mi-a spus odată: „Pentru că mama a murit, mă tem că o să o faci și tu”, povestește Travolta. I-am spus: Știi, Ben, tu mereu iubești adevărul și am să-ți spun adevărul despre viață. Nimeni nu știe când vor pleca sau cât vor trăi cei dragi”, a mărturisit celebrul actor.

Doliul în familia Travolta pare că nu se mai termină. El și Kelly Preston au avut trei copii: Jett, Ella și Benjamin. Primul fiu al lor, Jett, a murit în 2009, la numai 16 ani.

„Fratele tău [Jett] a plecat la 16 ani. Prea tânăr. Mama ta a plecat la 57 de ani, la fel de timpuriu. Dar cine să știe dinainte? Aș putea muri mâine.  Ai putea sa o faci tu, oricine poate. Așa că să ne uităm la asta ca și cum ar fi parte din viață. Nu știi exact ce-ți rezervă viața. Ești dator să faci tot ce poți să încerci să trăiești cât mai mult  și cât mai frumos”, i-a mai spus actorul mezinului său.

Acum un an, nepotul lui John Travolta, Sam Travolta Jr., a încetat din viață la doar câteva săptămâni după ce soția actorului, Kelly Preston, a murit. Acesta era fiul fratelui său mai mare.

Sursa foto: Instagram