Ruby este una dintre vedete din România care are mare succes cu melodiile pe care le lansează. Face milioane de vizualizări în câteva zile după ce urcă videoclipul pe youtube. E și frumoasă, dansează și bine și statorică în sentimente.

De peste șapte ani, bruneta este fericită lângă un singur bărbat. E drept, frumos și el. Adrian Gheorghiță e fotomodel și dansator și o iubește mult pe Ruby. Dar nu, nu s-au căsătorit încă. A fost doar o presupunere a urmăritorilor paginii lui Ruby, preluată ca atare de câteva site-uri.

Artista a publicat pe pagina de Instagram un filmuleț unde apare într-o rochie de mireasă extrem de frumoasă și sexy. Și de aici nebunia că s-a căsătorit în secret.

Postarea, însă, i-a făcut bine vedetei și un plus de publicitate. Azi, 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, Ruby și Jador au anunțat că au lansat în weekend o nouă melodie pe canalul YouTube.

„Secrete de dormitor” este o piesă cu influențe balcanice și cu un videoclip regizat de Ciolpan, în care cei doi artiști apar în ipostaza de îndrăgostiți. „Protagoniștii aleg să se joace cu sentimentele și pun orgoliul înainte de toate, iar dorința de a vedea cine cedează primul devine din ce în ce mai puternică”, se spune în textul de prezentare al noii melodii produsă de Cat Music.

Abia lansat, până în acest moment „Secrete de dormitor” are peste un un milion trei sute de mii de vizualizări pe YouTube, ocupând locul 3 în Trending, iar la nivel internațional a cucerit deja Austria, Germania și Italia.

Muzica și videoclipul sunt compuse și produse de către Alex Velea, Cristian „Rashid” Udrea, Răzvan Matache & Florin Buzea.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri