Simona Ionescu / Redactor Șef

5 jocuri video preferate de către vedete

5 jocuri video preferate de către vedete
Jocurile video au devenit tot mai populare în ultimii ani, iar vedetele au descoperit în ele modalitatea ideală de a se relaxa. Așa cum vei vedea mai jos, unele celebrități chiar exagerează cu relaxarea, ajungând să facă injecții pentru a scăpa de durerile cauzate de sesiunile prea lungi de gaming.

Mila Cunis, Matthew Perry, Eminem, Vin Diesel sunt gameri.

Cel din urmă chiar a depășit acest stadiu, devenind producător de jocuri. Am alcătuit o listă cu cinci titluri preferate de vedete de peste ocean:

World of Warcraft

Există foarte mulți fani World of Warcraft în întreaga lume, iar printre ei se numără și actrița Mila Kunis. Actrița care a jucat în numeroase filme cu mare succes în Box Office  a mărturisit că era „dependentă” de WOW. Petrecea în mod regulat ore întregi în fața calculatorului, încercând personaje noi și urcând nivel după nivel. Ajunsese într-o asemenea situație încât nu mai putea să se concentreze pe cariera ei, astfel că, într-o zi, a luat decizia radicală de a renunța la acest joc video.

Fallout

Cunoscut pentru interpretarea lui Chandler în serialul de succes „Friends”, Matthew Perry nu a făcut niciun secret că iubește jocul Fallout. Este atât de pasionat, încât s-a rănit în timpul unei sesiuni maraton de Fallout 3. Perry a dezvoltat sindromul de tunel carpian, datorită sesiunilor lungi de joc și a trebuit să i se facă injecții în mână pentru a scăpa la durere. „Chandler” a povestit pățania sa lui Ellen DeGeneres, în emisiunea „The Ellen Show”, oferindu-i prezentatoarei o copie Xbox 360 a jocului.

Egypt Sky

Bruce Willis este pasionat de sloturi. Criticii spun că cea mai bună interpretare a lui a fost în filmul câștigător al Oscarului, „Sixth Sense”. Cu toate acestea, ceea ce i-a adus cu adevărat la faimă a fost „Greu de ucis”. A devenit un nume cunoscut după ce a jucat rolul principal în seria de acțiune. După aceea, paparazzi au început să-l urmărească peste tot. Imaginile cu Willis vizitând cazinouri luxoase apăreau în tabloide din două în două zile. Așa s-a aflat despre dragostea lui pentru păcănele. Din câte se pare, unul dintre jocurile preferate este „Egypt Sky”, care poate fi găsit aici: https://slotv.ro/ro.

Call of Duty

Call of Duty este unul dintre cele mai populare jocuri de consolă din istorie și, prin urmare, este firesc să aibă printre fani și celebrități. Unul dintre jucătorii înrăiți este Justin Bieber, care a vorbit de multe ori despre faptul că joacă ediția Call of Duty: Black Ops atunci când vrea să se destindă. De asemenea, rapperul Eminem este un mare amator de COD, colaborând cu Activision pentru a oferi fanilor un cod de descărcare pentru un album al său și o melodie exclusivă pentru toți cei care au achiziționat DLC-ul Call of Duty: Ghosts.

Dungeons and Dragons

Nu mai este valabilă prejudecata că gamerii sunt niște persoane supraponderale care refuză să se maturizeze și nu ies din casă cu lunile. Acestă imagine nu se potrivește deloc cu cea a lui Vin Diesel, care și-a exprimat de multe ori pasiunea pentru jocul de rol Dungeons and Dragons. Mai mult, Diesel a fost implicat și în industria jocurilor video. Enervat din cauza faptului că nu existau jocuri video bune inspirate din filme, Diesel a decis să înființeze „Tigon Studios” pentru a „repara” situația. Primul joc creat, „The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay”, este văzut și astăzi ca una dintre cele mai bune adaptări ale unui subiect de film.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre