Simona Ionescu / Redactor Șef

A apărut dovada că legătura sentimentală dintre Ben Affleck și JLo nu s-a rupt niciodată

A apărut dovada că legătura sentimentală dintre Ben Affleck și JLo nu s-a rupt niciodată
La aproape două decenii după ce și-au încheiat logodna, și s-au despărțit Ben Affleck și Jennifer Lopez continuă să alimenteze zvonurile că și-au reluat relația. Se vorbește despre Beniffer 2.0.

Când perechea s-a reunit duminică la Miami, un fan a observat detaliul care dovedește sentimentele lui Ben Affleck față de fosta sa mare dragoste care pare să fi redevenit de actualitate. Timp de aproape 20 de ani ( mai exact, 19) nu s-a despărțit de un obiect anume.

Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, poartă și acum același ceas de argint pe care îl avea la mână în timp ce filma videoclipul „Jenny From the Block” alături de logodnica lui la acea vreme Jennifer Lopez, acum în vârstă de 51 de ani.

Ceasul din argint are o brățară de lanț distinctă și o față îngustă și poate fi văzut pe încheietura mâinii în videoclip, precum și într-o serie de fotografii ale paparazzilor care au surprins cuplul la începutul anilor 2000. Bijuteria i-a fost făcută cadou actorului de cântăreață în perioada în care au fost împreună, acum două decenii.

A apărut dovada că legătura dintre Ben Affleck și JLo nu s-a rupt niciodată

Nu este clar dacă Lopez sau Affleck au păstrat ceasul în toți acești ani. Cert este că el îl poartă. „Crezi că are o cutie cu …„ lucruri de la JLo ”, a scris pe Twitter o persoană.

Se știe despre Ben Affleck  ca obișnuiește să celebreze relațiile sale cu bijuterii, scrie PageSix.com.  Anul trecut au purtat coliere în formă de inimă „asortate” el și iubita de atunci Ana de Armas, provocând o mulțime de reacții pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, are, de asemenea, tendința de a purta piese inscripționate cu numele iubiților. Un exemplu ar fi cerceii cu  textul „Alex” pe care i-a etalat pentru fostul logodnic, Alex Rodriguez, în 2019.

Lopez și Affleck și-au petrecut o vacanță împreună în Montana la începutul acestei luni.  Iar în acest weekend au fost împreună în Miami. Actorul a început sa o curteze pe J.Lo prin e-mail înainte ca relația ei cu Alex să se încheie oficial. O sursă a declarat recent pentru PageSix.com că Bennifer 2.0 este chiar o treaba serioasă.

Sursa foto: PageSix.com

Testat rapid. Solistul de la Eurovision nu a prizat cocaină. Ce făcea, totuși, pe masă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre