Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda spune că nu-și abuzează soțul, după ce o țară întreagă a văzut cât de urât se poartă cu el. „Dacă mai aud o dată că vai, săracul de el…”

Adda spune că nu-și abuzează soțul, după ce o țară întreagă a văzut cât de urât se poartă cu el. „Dacă mai aud o dată că vai, săracul de el…”
Anul trecut, Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au împlini șase ani de la cununie. Au un fiu minunat împreună, și se gândesc la al doilea copil. Între timp, mai alimentează bârfele cui privire la neînțelegerile dintre ei.

Când vine vorba de relații sunt așa multe teorii, despre cum evoluează lucrurile. După luna de miere, urmează obișnuința în cuplu și așa mai departe. Partenerii care ajung să se împrietenească găsesc resurse să meargă mai departe împreună.

Așa arăta Adda când a cunoscut-o Cătălin Rizea

În timp ce Adda Baladda este una din cele mai îndrăgite artiste de la noi, soțul ei, Cătălin Rizea, este și impresarul acesteia, dar și manager la Baladda Records. Iar după aproape șapte ani de căsnicie acesta se pare că resimte serios nevoia de intimitate și liniște, așa că s-a apucat de pescuit. Dar la modul extrem de serios și profesionist, am putea spune.

Cătălin Rizea fuge la pescuit ca să scape de gura Addei

Mutați la finele anului trecut în noua lor casă, Adda și Cătălin  au acum mai mult spațiu. Iar după ce toată țara a aflat că nu i-a luat soției sale cadou de Valentine’s Day, dar și cât de urât se poarte cu el celebra sa soție artistă, Cătălin Rizea a ajuns să își caute liniștea departe de casă. El merge la pescuit, și o face ca un profesionist adevărat. Ca atare a  investit serios în accesorii de pescuit.

Cu ele înșirate pe masă, pentru a le sorta și aranja, Cătălin Rizea a fost surprins de soția sa, care a filmat totul și a explică cât de mult își iubește de fapt, partenerul. Și cât de mult îl suportă, cu noul lui hobby agasant, cu tot.

După ce a surprins în clip toate accesoriile de pescuit, Adda mai dezvăluie: „Astea nu sunt toate!!!!!!! Și-a luat și mașină special pentru asta! și remorcă!!!!”, a scris artista menționând, prin viu grai, că numai faptul că îi suportă acest hobby ( enervant) e dovada vie a faptului că își iubește soțul nespus.

Adda și soțul ei, scandaluri repetate la Asia Express

Publicul o acuză pe artistă că își abuzează soțul după ce aceștia au participat la Asia Express. Acolo, camerele de filmat au surprins mai multe înjurături și gesturi urâte ale Addei îndreptate către partenerul ei de viață.

Acesta, potrivit imaginilor difuzate, nu riposta și nici nu alimenta furia cântăreței.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre