Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul a ieșit la suprafață. Kim Kardashian suferă după unul din „foști”. A recunoscut acum

Adevărul a ieșit la suprafață. Kim Kardashian suferă după unul din „foști”. A recunoscut acum
Acum că divorțul de Kanye West este final, Kim Kardashian reflectează asupra relației cu Pete Davidson, pe care a avut-o imediat după ce a început procesul separării.

Kim, în vârstă de 42 de ani, a început să se întâlnească cu Davidson, în vârstă de 29 de ani, în noiembrie 2021, după ce se cunoscuseră cu doar o lună mai devreme, în timp ce Kim era gazda emisiunii Saturday Night Live.

Kim Kardashian s-a folosit de Pete Davidson ca să treacă mai ușor prin divorțul de soțul ei, Kanye west

Relația a început la doar nouă luni după ce Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West, cu care a fost căsătorită din mai 2014 și împreună cu care are patru copii. Kim le-a explicat acum surorilor sale vitrege Kendall Jenner și Kylie Jenner că a intrat în acea relație pentru a fugi de căsnicia eșuată cu West. „Cu siguranță am sărit într-o altă relație atât de repede. Mi-a îndepărtat mintea de fel de fel de lucruri și asta nu este o modalitate de a fugi de lucruri. E mai bine să fii ocupat cu ceva și să te vindeci”, a punctat Kim Kardashian.

Surorile Jenner filozofează pe marginea divorțului lui Kim

În ultimul episod despre viața clanului Kardashian, Kendall teoretizează: „Da, te agăți de realitatea pe care credeai că o vei trăi, de toată această fantezie pe care ți-ai creat-o în cap despre cum va fi căsnicia ta, iar aceasta s-a schimbat complet în ceva la care nu te-ai fi așteptat niciodată, evident”. Kendall adaugă: „Nu știu cum se descurcă Kim cu totul cu fostul ei soț. Este impresionant, este uimitor. O felicit foarte mult, dar, de asemenea, admir puterea și calmul pe care le are cu asta, pentru că eu nu aș putea niciodată. Aș fi în spirală”.

Copiii lui Kim și Kanye nu au idee despre problemele create de tatăl lor

Kim le spune surorilor ei că a menajat cât a putut copiii, în tot scandalul prelungit cu care a fost condimentat divorțul de Kanye West. „După toate lucrurile rele pe care le-a făcut, copiii nu au nici cea mai mică idee. Ei nu știu nimic”. Kylie este de părere că „așa suntem noi și cum am fost crescute ca familie. Cu toții suntem foarte iertători și iubitori’”.

Kim Kardashian și fostul soț, Kanye Wst, au împreună patru copii

Kim explică faptul că copiii ei „cred că tatăl lor este cel mai bun și cel mai uimitor om. Și este atât de minunat cu ei, de ce le-aș lua asta? Pentru că sunt supărată? Adică, recunosc, am multe motive să fiu supărată, dar ei nu știu asta. Încă mai am un ciorap. Știi, North a vrut să posteze toate decorațiunile noastre și ea a postat ciorapul, iar eu am zis: Doamne. Oamenii vor crede că sunt de acord cu… unele dintre lucrurile pe care le spune. (…) Și nu cred că ar trebui să te schimbi pentru că el este diferit, știi. Cred că ar trebui să continui să fii tu și să proiectezi pozitivitate”, arată Daily Mail.

Kim explică în confesiune: „Nu vreau să îl privesc negativ (pe Kanye West). Nu am de gând să iau fiecare experiență și lucru rău care mi s-a întâmplat și să port asta în viața mea. Ce ar trebui să învăț din asta? Cum mă va face asta o persoană mai bună?”.

„Cred că și oamenii de pe internet uită că suntem cu toții oameni, încercând să înțelegem totul. Cu toții avem o experiență umană. Cel mai important lucru în această situație este siguranța și protecția ta și a copiilor tăi, și nu mă refer neapărat la aspectul fizic, ci la cel emoțional și mental și, nu știu, să faci întotdeauna ceea ce trebuie pentru tine și să ai respect de sine”, a adăugat Kylie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre