Simona Ionescu / Redactor Șef

Adriana Bahmuțeanu a povestit despre gentile ei din vremea când era măritată cu milionarul Prigoană. „Veneau cu Vuittoane”

Adriana Bahmuțeanu a povestit despre gentile ei din vremea când era măritată cu milionarul Prigoană. „Veneau cu Vuittoane”
Mariajul cu George a schimbat-o radical pe Adriana Bahmuțeanu. Și nu o spun doar cei care o cunosc, ci însăși vedeta, o femeie puternică, ce întotdeauna a știut ce vrea de la viață. Cum era pe vremea mariajului cu Silviu Prigoană.

Dintotdeauna Adriana Bahmuțeanu a fost considerată o femeie elegantă, dar niciodată excentrică, care a știut pe ce să cheltuie banii.

Fosta parteneră de viață a lui Silviu Prigoană, s-a transformat total după ce s-a căsătorit cu George, un afacerist american care s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Iar de acest lucru e răspunzător bărbatul, care a știut că o înțeleagă din toate punctele de vedere și să-i ofere iubirea pe care o aștepta de multă vreme. Cei doi se înțeleg perfect, iar George are o calitate pe care puțini bărbați o mai au în ziua de astăzi: e extrem de calm.

„Soțul meu este mai calm și mai profund decât mine. Eu sunt temperamental mai  vulcanică,  el ascultă și apoi stinge focul. Dacă eram la fel ca și temperament nu ne-am fi înțeles, dar așa merge căruța. Nu avem conflicte și nu ne-am certat, dar avem idei diferite și argumentat până găsim soluția cea mai bună”, a mărturisit Adriana într-un interviu pentru Fanatik.

„Acum, în frigider am mâncare de cartofi și ciorbă de zarzavat acrita cu corcodușe, că nu am avut borș”

Pe de altă parte, Adriana face parte din categoria femeilor care știu să fie și doamne pe stradă, dar și gospodine în casă. Vedeta nu se dă în lături să spele, să calce, chiar dacă a recunoscut că acest lucru nu e chiar pe gustul ei și să prepare bunătăți pentru partenerul de viață. „Eu sunt femeie de casă, îmi place să gătesc și să am curat în casă.

Adriana Bahmuțeanu visează să-și reia un vechi obicei

Coșmarul meu este călcatul, dar, de nevoie, calc. Am călcat în vacanță asta de mi-au sărit capacele, că nu aveam suficiente schimburi la copii. Îmi place să decorez, să mențin o atmosfera frumoasă și îngrijită în casă. Lui George îi place cum gătesc deci nu am reclamații. Pun murături, fac borș în casă, deci sunt mai de modă veche. Gătesc ciorbe, tocăniță, deci e ok. Acum, în frigider am mâncare de cartofi și ciorbă de zarzavat acrita cu corcodușe, că nu am avut borș”, s-a destăinuit bruneta.

„Am avut o singură geantă de firmă”

Adriana a ținut dintotdeauna la imaginea ei, dar a mărturisit că a avut o singură geantă de firmă. În rest, e îndrăgostită de lucrurile confecționate de designerii români.Nu știu dacă neapărat mi-am făcut cadouri scumpe. Eu nu m-am îmbrăcat excentric și de la branduri de lux nici când eram măritată cu un milionar.

Am avut și eu o geantă de firmă, dar mai mult mi-a plăcut să mă îmbrac de la designerii români. Imaginează-ți că mergeam la întâlniri, petreceri, și veneau toate doamnele cu Vuittoane, iar  eu cu o geantă cu un design ciudat, de la un designer român. Atunci când voi avea bani suficienți îmi voi relua acest obicei de a cumpăra haine și genți de la designerii români. Îi iubesc”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre