Simona Ionescu / Redactor Șef

Află ce fel de persoană ești în funcție de cum îți încrucișezi degetele!

Află ce fel de persoană ești în funcție de cum îți încrucișezi degetele!
Experții în limbajul corpului cred că felul în care îți încrucișezi degetele ambelor mâini spune multe despre personalitatea ta. Această concluzie se bazează pe cercetările efectuate de Roger Wolcott Sperry, laureat al premiului Nobel.

Află ce fel de persoană ești în funcție de cum îți încrucișezi degetele! Cercetările lui Roger Wolcott Sperry au demonstrat că, creierul este împărțit în două părți (stânga și dreapta), iar comportamentul unei persoane poate depinde de partea care este mai activă.

Degetul mare stâng deasupra

Află ce fel de persoană ești în funcție de cum îți încrucișezi degetele! Dacă așa strângi mâinile, atunci este foarte probabil să fii o persoană practică.

Ești o persoană care nu ia niciodată decizii în agitația de pe moment. Înainte de a ajunge la o concluzie, cântăriți argumentele pro și contra. De asemenea, este foarte dificil să te înșele cineva. Ai o calitate înnăscută de văzut prin minciunile altor oameni.

Din aceste motive, ești foarte apreciat de prietenii și membrii familiei, care vin adesea la tine pentru a-ți cere sfatul. Și cel mai adesea, sfătuiești cu înțelepciune. 

Dar toate acestea nu înseamnă că ești o persoană serioasă. Dimpotrivă, inteligența ta poate ușura chiar și cele mai sumbre locuri. Simțul tău ciudat al umorului te face să devii un popor magnet în întrunirile sociale. Ești, de asemenea, un romantic care știe exact cum să se ocupe de cucerit. Știi exact ce să spui și când să o spui.

Ambele degetele mari sunt aliniate

Ești cineva care crede că totul stă în detalii. Ești perfecționist și te aștepți la același nivel de dăruire și concentrare și de la alții. Conducerea îți vine în mod firesc și tu conduci întotdeauna prin exemplu. Dar asta nu înseamnă că nu ești atent la nevoile și circumstanțele altor oameni.

Întotdeauna auzi părerea altor persoane și încerci să le înțelegi punctul de vedere înainte de a ajunge la o decizie. Sinceritatea, onestitatea și sinceritatea ta pot fi uneori dezarmante pentru unii oameni, dar acestea sunt aceleași calități pentru care te îndrăgesc alții.

În relații, de asemenea, prețuiești sinceritatea și onestitatea și nu te sfii niciodată să-ți spui gândul și nici nu-l oprești pe iubitul tău să facă acest lucru.

Degetul mare drept deasupra

Dacă ești cineva care preferă să țină degetul mare deasupra celui stâng în timp ce strânge degetele, atunci ești o persoană cu un coeficient emoțional ridicat. Ești capabil să înțelegi ce simte o persoană chiar și atunci când s-ar putea să încerce să-și ascundă emoțiile reale. Această abilitate unică facilitează deschiderea către ceilalți.

Această abilitate vă oferă, de asemenea, o perspectivă pe care ceilalți nu o pot vedea, ajutându-vă să gândiți în afara casetei și vă permite să luați deciziile corecte. Deși luarea deciziilor după cântărirea emoțională a tuturor celorlalte aspecte necesită uneori timp. Abilitatea ta de a înțelege emoțiile profunde și de a oferi căldură îi atrage pe oameni spre tine.

În relații, înțelegi sentimentele nerostite ale partenerului tău. Nu veți avea niciodată probleme pentru a satisface toate nevoile lor emoționale.

Supă cremă de dovlecei copți cu usturoi copt

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre