Simona Ionescu / Redactor Șef

Alexia Eram a fugit în pădure. L-a luat și pe Mario Fresh cu ea

Alexia Eram a fugit în pădure. L-a luat și pe Mario Fresh cu ea
Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de peste 4 ani și se iubesc foarte mult. După ce au petrecut Revelionul împreună, fiica Andreei Esca l-a luat pe Mario cu ea și au fugit împreună în pădure.

Alexia Eram și-a petrecut noaptea dintre ani alături de iubitul ei, Mario Fresh, cu care are o relație de peste 4 ani. Cei doi s-au pozat foarte apropiați, exact cum le sta bine unor îndrăgostiți. Mai mult decât atât, în momentul în care a împărtășit imaginile pe Instagram, internauții le-au urat de bine, iar postarea a fost apreciată de aproape 30.000 de oameni. 

Sursa foto: Facebook

Tânăra a reflectat la anul ce tocmai a trecut și a transmis și un mesaj, în care vorbește despre realizările din 2020 și le notează pe cele din 2021: “Cu toate problemele, mai mari pentru unii și mai mici pentru alții, am încercat să găsim lucruri care să ne facă să nu ne pierdem speranța… Multe proiecte, facultatea online și realizări personale de care sunt foarte mandră! 2021, sper să fii mai bun cu noi și să ne redai viața noastră frumoasă și liberă de care ne este foarte dor! La mulți ani!”.

A fugit în pădure cu Mario Fresh și Mira 

Profitând de ocazie de începutul de an, Alexia și-a luat iubitul și a plecat în vacanță, iar ca destinație a ales o cabană ferită de ochii curioșilor, chiar în mijlocul pădurii. Nu au fost singuri însă, căci li s-a alăturat și cântăreața Mira alături de iubitul ei, semn că cei patru au parte de un sejur “pe cupluri”. 

Alexia a fost încântată de locația pusă la dispoziție, căci a făcut poze și le-a împărtășit pe Instagram, împreună cu mesajul “casa noastră pentru următoarele câteva zile”. Cabana este una privată, de care beneficiază doar cei 4, care au fost întâmpinați de un decor de basm și de decorațiunile și bradul de Crăciun, care îi așteptau în interior. Fiica Andreei Esca a profitat de cadrele superbe, astfel că a făcut și o sesiune foto pe terasa cabanei, pe care a împărtășit-o cu fanii. 

Marea gimnastă Nadia Comăneci a devenit actriță. În ce film o puteți vedea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre