Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan, în picioarele goale, ne arată încă un pic din luxul de care are parte

Anamaria Prodan, în picioarele goale, ne arată încă un pic din luxul de care are parte
Anamaria Prodan nu se ferește să arată luxul în care trăiește, atât în Dubai cât și în România. Vedeta s-a pozat în picioarele goale, cu o ocazie specială.

Prodanca e căsătorită cu Reghe din anul 2008 și împreună au trei copii. Familia e completată de fiul antrenorului, dintr-o relație anterioară. Recent, Anamaria Prodan a avut probleme cu bârfitorii, care dădeau ca sigur un posibil divorț. Impresara în schimb a demonstrat contrariul cu fiecare ocazie ce s-a ivit. „Eu cred ca familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presa”, declara aceasta recent. 

Impresara locuiește în Dubai în prezent, însă din când în când vine și prin România. În cea mai recentă imagine de pe rețelele de socializare, vedeta a arătat un pic din luxul în care trăiește. De când a slăbit 17 kilograme în 8 luni, Anamaria arată mai bine ca oricând. Nu se ferește să arate detalii din viața ei fanilor de pe Instagram. 

Anamaria Prodan în picioarele goale, înconjurată de lux. Ce mesaj are pentru Reghe 

Anamaria Prodan în picioarele goale

Recent, Anamaria a primit încă o dovadă de dragoste de la soțul ei.  Acesta i-a trimis soției sale un superb buchet de flori, iar Anamaria s-a pozat lângă el. În poza apărută pe Instagramul vedetei, se putea observa mobila luxoasă care împodobește casa impresarei. Iar aceasta stă relaxată pe scaun în picioarele goale, semn că se simte în elementul ei.

Prodanca a avut și un mesaj special pentru soțul ei, în care i-a recunoscut ferm talentele. „cele mai frumoase flori vin mereu din partea soțului meu minunat ! I love u hubby!!! (n.r. te iubesc soțiorule)”, a scris Anamaria în dreptul imaginii care a fost apreciată de peste 5000 de fani pe Instagram. Cu alte cuvinte, vedeta a arătat clar ce căsnicie solidă are, dar și atenția de care dă dovadă când trebuie să facă o poză. 

Foto: Instagram

Angelina Jolie l-a lăsat în pace pe Brad Pitt. Își îndreaptă furia spre cineva neașteptat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre