Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan sparge pereții lui Keo. De ce face asta la 6 ani de la despărțire

Andreea Bălan sparge pereții lui Keo. De ce face asta la 6 ani de la despărțire
Că e o femeie hotărâtă nu se mai îndoiește nimeni. Andreea Bălan are o carieră de succes, atât pe plan muzical cât și ca prezentatoare TV, are două fetițe superbe și nu  a avut rețineri să pună punct unui mariaj care nu mai mergea. S-a despărțit de soț, și-a mutat mama alături, apoi și-a văzut de dragoste. Iar acum a pus mâna pe baros.

Se pare că Andreea Bălan sparge pereții lui Keo ca să-i facă loc lui Tiberiu Argint. Să vedeți cum stă treaba. Vestita cântăreață locuiește într-un duplex pe care l-a construit, pe vremuri, împreună cu Keo, pe strada situată în Pipera, lângă Grădina Zoologică.

Cei doi formau un cuplu de 7 ani, în 2013, când s-au apucat de construcție. Au cerut arhitectului să proiecteze un duplex modern, fiecare cu 4 camere, 3 băi, curte interioară şi parcare în față. După despărțire, Keo nu a locuit mult în bucata lui de casă, în final ajungând la o înțelegere cu fost iubită. Vila era evaluată atunci la 500.000 de euro, iar Andreea Bălan a trebuit să-l despăgubească pe fostul iubit.

Andreea Bălan a decis: sparge pereții lui Keo

După aceea, cântăreața a continuat să locuiască în partea sa de casă, în timp ce mama ei s-a mutat alături. Cum nepoțelele au însă nevoie de atenție și supraveghere după ce au rămas cu un singur părinte acasă și a mai izbucnit și pandemia, buni s-a mutat dincolo, iar acum fosta soție a lui George Burcea a luat o decizie radicală. Andreea Bălan sparge pereții lui Keo ca să-i facă loc lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan sparge pereții lui Keo

Andreea Bălan a decis că e timpul pentru o schimbare  majoră în viața sa. Ea le-a spus fanilor că a decis ca duplexul să dispară. Toate zidurile dintre prima locuință și cea de-a doua vor fi sparte, în final rezultând o casă mult mai mare, în care tânăra și frumoasa mămică va avea suficientă intimitate, în timp ce fetițele și bunica lor vor avea un spațiu de joacă mai generos pentru distracțiile zilnice.

Urmează două luni de șantier la Andreea Bălan acasă

”Suprafața în care noi vom locui se dublează. Am vrut de mult să fac această schimbare. La parter e șantier mare. Redecorăm complet tot. Timp de 5 ani am stat într-o parte a casei, acum sunt foarte fericită că mă bucur de toată casă. Cealaltă parte a casei a fost închiriată și acum am hotărât să nu mai fie închiriată. Mă bucur pentru tot ce am reușit să fac până la această vârstă”, a spus Andreea Bălan în cel mai nou vlog postat luni pe YouTube.

Andreea Bălan, într-o nouă relație

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele tânărului Tiberiu Argint. Acesta e arhitect de profesie și director de marketing la un cunoscut brand audio de lux.

De aproximativ un an de când a intrat în viața Andreei Bălan o face fericită pe aceasta și are grijă să îi ofere noi și noi provocări. Alături de el, Andreea a pus picioarele în clăpari și schiuri, pentru prima dată în viața ei.

Sursa foto: Instagram

Terifianta poveste a lui Jack Spintecătorul. Ce le scria ucigașul polițiștilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre