Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, în costum de baie, pe urmele lui George Clooney și a marilor vedete. Unde își petrece diva vacanța – Exclusiv

Andreea Marin, în costum de baie, pe urmele lui George Clooney și a marilor vedete. Unde își petrece diva vacanța – Exclusiv
Zilele acestea, zâna surprizelor a plecat într-o binemeritată vacanță. Nu a ajuns într-un loc exotic, însă calcă apăsat pe urmele vedetelor.

Andreea Marin se află în vacanță în Italia. Ea și-a început să jurul pe malul lacului Como acolo unde celebrul actor George Clooney are o casă de vacanță și unde petrece foarte mult timp alături de soția sa, Amal, și de gemenii lor.

Celebrităţile din lumea întreagă se dau în vânt să guste „la dolce vita“, iar regiunea Lacului Como e locul în care se grăbesc să ajungă, măcar o dată pe an.  De ani buni,  celebrul actor și-a cumpărat o superbă vilă, chiar pe mal, și, dacă ar fi după el, s-ar muta de tot acolo.

Andreea Marin calcă pe urmele clanului Kardashian, la propriu

Diva televiziunii naționale a ajuns și în Portofino. Celebra stațiune e de asemenea preferată de vedetele internaționale, pentru peisajul superb și marea de smarald. Mădălina Ghenea, celebra actriță și model care trăiește la Milano, obișnuiește să vină des aici, la plajă, pentru relaxare în compania prietenilor.

Dar și familia Kardashian a vizitat recent locul, cu ocazia frumoasei nunți a lui Kourtney, care a avut loc pe un castel la care s-a ajuns cu ajutorul unui yacht. E adevărat, așa cum a relatat presa la momentul respectiv, yachtul a fost pus la dispoziția clanului de celebrul cuplu de designer Dolce & Gabbaba, care, de altfel, au și asigurat ținutele miresei și ale familiei.

Din Portofino, de la bordul unei ambarcațiuni, Andreea Marin a distribuit o imagine voluptoasă, în costum de baie, negru, cu un decolteu adânc, spre bucuria fanilor.

Lecție de modă în drum spre Bienala de la Veneția

A treia destinație în traseul de vacanță al Andreei Marin e Bienala de la Veneția, unde diva a ajuns luni. Ocazie numai bună pentru a dezvălui eleganța de care poate da dovadă chiar și atunci când se află în excursie iar cuvântul de ordine este în primul rând lejeritate.

Andreea Marin poate da lecții de modă, în orice moment, e lucru dovedit. Și foarte rar gurile rele au avut motive întemeiate să o critice. Altfel, vacanța ei le deschide fanilor virtuali noi idei de escapade culturale și mondene.

Sursa foto: Facebook / Andreea Marin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre