Simona Ionescu / Redactor Șef

Anghel Damian a complotat cu familia lui Theo Rose. Iată ce a ieșit

Anghel Damian a complotat cu familia lui Theo Rose. Iată ce a ieșit
La câteva zile de când a devenit mămică, Theo Rose a avut parte de o surpriză deosebită din partea părinților. Anghel Damian a știut, dar a păstrat secretul.

Transparentă așa cum o știe toată lumea, Theo Rose le-a povestit totul fanilor săi din online, fericită de viața pe care o are.

Theo Rose a decis să le facă o vizită părinților și a rămas fără cuvinte când a văzut cum arăta casa. Totul era decorat extraordinar de frumos

Theo Rose a avut parte de o mare surpriză despre care n-a bănuit nimic. E adevărat că Anghel Damian a fost informat, dar iubitul artistei a ținut totul secret. Părinții au decorat cât mai frumos posibil toată casa, atât parterul cât și etajul, i-au primit pe proaspeții părinți cu masa întinsă și un super tort, iar bucuria a fost imensă. Theo a fost extrem de fericită să vadă cum i s-a schimbat viața alături de minunea de la Dumnezeu și bărbatul pe care îl iubește.

Familia lui Theo Rose

„Băi Sashi, băi, uite cum te așteaptă lumea. Băi tati, uite”

„Să vă arăt cum m-aș așteptat acasă, la țară, ai mei. Asta e doar aici, jos, mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos! Mi-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente. Foarte frumos! Și uitați cum m-au așteptat, oameni buni. Doamne, mă așteaptă de la două și eu mi-am făcut treaba.

Băi Sashi, băi, uite cum te așteaptă lumea. Băi tati, uite!”, a exclamat Theo. Imediat, Anghel i-a explicat că a știut dar nu a spus nici un cuvânt: ”Eu știam oarecum. Știam că s-a adunat lumea”, a spus acesta răzând.

Sasha e norocos că s-a născut din așa un om minunat

La scurt timp după ce bebelușul a venit pe lume, artista le-a mulțumit tuturor și a explicat cât de norocos e băiatul ei că are un asemenea tată. „Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi, să vedem câți oameni ne sunt alături! (…)

A fost o naștere prin cezariană în cele din urma, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturala. Am avut încredere în dna. dr Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate. A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fară panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră.

Theo Rose spune că micuțul este un bene norocos

„Despre Anghel, vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea”

Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte putină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit, am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal. Despre Anghel, vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea, iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l tină sănătos! Și pe noi toți”, a scris Theo Rose, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre