Simona Ionescu / Redactor Șef

Apariție de infarct a fiicei Andreei Berecleanu. A renunțat la haine pentru un set senzațional de poze în Dubai

Apariție de infarct a fiicei Andreei Berecleanu. A renunțat la haine pentru un set senzațional de poze în Dubai
Vedetele TV Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au o fiică ce  dă palpitații.  Părinților, în primul rând, dar și tuturor celor care ajung să îi descopere fotografiile. Tânăra e posesoarea unui trup de zeiță, pe care nu se sfiește să și-l dezgolească și să îl arate lumii. Are cu ce se lăuda și o face cu nonșalanță!

Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu are 21 de ani și studiază la Londra. Încă de când a plecat la studii în străinătate a renunțat la inhibiții și s-a arătat pe internet în toată splendoarea ei. Mulți bărbați au oftat când și-a expus trupul, la piscină, cu doi ani în urmă, într-un costum de baie portocaliu. Iar zilele acestea o comite din nou.

Eva Zaharescu se pozează cât mai dezbrăcată ori de câte ori are ocazia

Frumoasa Eva Zaharescu se află în Dubai, unde se bucură de soare și bucură privirile celorlalți cu corpul ei perfect. Tânăra și-a făcut un set de fotografii îmbrăcată într-un costum de baie minimalist. Cu formele de model la vedere, aceasta știe cum să pozeze, înainte de a se îndrepta spre o sesiune de înot la lumina lunii.

Fiica Andreei Berecleanu studiază în Londra

Eva Zaharescu este fiica pe care Andreea Berecleanu o are cu Andrei Zaharescu. Cei doi mai au împreună un fiu, Petru. În urmă cu patru ani, Eva s-a mutat la Londra pentru studii. Este destul de activă pe rețelele sociale, unde publică adesea imagini în ținute care lasă multă piele la vedere, cu decolteuri adânci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Recent, ea a mai postat o imagine incitantă pe Instagram. S-a fotografiat într-un costum negru, la o masă de biliard, și a lansat un mesaj: „Vrei să joci?”.

Andreea Berecleanu și-a găsit fericirea alături de un medic

Invitată în trecut în podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre familia ei.  După ce s-a separat de Zaharescu, celebra prezentatoare de televiziune s-a recăsătorit cu medicul Constantin Stan.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. (…) A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit vedeta de televiziune.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre