Simona Ionescu / Redactor Șef

Bella Santiago, lovitură dură înainte de cununia religioasă. „M-am supărat foarte mult, am plâns…”

Bella Santiago, lovitură dură înainte de cununia religioasă. „M-am supărat foarte mult, am plâns…”
Sfârșitul acestei luni vine cu o mare bucurie pentru Bella Santiago și partenerul său de viață, Ionuț Grigore.

Cei doi îndrăgostiți vor face un pas important în relația lor, se vor căsători religios. Bella Santiago are însă sufletul frânt. Iată motivul.

26 mai este ziua în care Bella Santiago și Ionuț Grigore vor primi binecuvântarea Domnului. Celebra artistă îi are alături pe prietenii care au sărit să o ajute, dar și pe socrii, care o adoră. Din păcate însă, cea mai importantă persoană din viața ei, mama, nu va fi lângă ea, iar vedeta suferă enorm.

Bella Santiago numără zilele până va deveni mireasă

Bella a suferit mult în copilărie, când a crescut fără tată și cu o mamă foarte rece, iar iubirea părintească de care a avut nevoie spune că a simțit-o când a intrat în familia iubitului său. De același comportament exemplar a avut parte și fetița ei, atunci când a ajuns în România.

„Eu sunt un copil care nu a avut tată și mama nu prea a fost lângă mine, nu a fost caldă”

„Aici am simțit iubire. Eu le zic tata și mama socrilor mei, pentru că eu sunt un copil care nu a avut tată și mama nu prea a fost lângă mine, nu a fost caldă. Asta am simțit eu când am ajuns în România, că toate mamele aici sunt foarte călduroase. Asta mi-a lipsit de la mama, pentru că ea e foarte rece, aici am simțit iubire de familie, de mamă, de tată. Am simțit iubire ca într-o familie completă.

Bella Santiago și fetița ei pentru care ar face orice pe lume

„A fost primită ca o parte din familie”

Fetița mea a crescut cu mama, nu am văzut-o doi ani când am venit în România. Am decis să o aduc aici, în România, pentru că eu nu mai puteam fără ea. Socrul meu știa că am o fetiță și mereu zicea socrul meu: „hai, mă, când aduci fetița ta aici? Hai, mă, că vvreau să o văd, să o iau în brațe„.

Când a ajuns acasă, aici, în România, a fost primită ca o parte din familie. Socrul și soțul meu au învățat-o limba română. A învățat limba română în 3 luni. Ea este foarte prietenoasă și s-a acomodat foarte repede în România”, a declarat Bella, pentru Unica.

„Am zis, bine mamă. M-am supărat foarte mult, chiar am plâns”

Deși Bella a făcut toate formalitățile necesare, mama ei i-a tăiat aripile atunci când i-a spus că nu vrea să se urce în avion să vină în România la nunta fiicei sale. „O să vină din Italia verișorul meu. Din Spania vor veni verișoara mea cu familia ei. Posibil să vină și unchiul meu, fratele mamei. Mama nu mai vrea să vină în România. Eu i-am făcut documentele pentru a putea veni, am rugat-o să vină.

Mi-a spus că da, apoi după ce am terminat cu actele, nu a mai vrut. Mi-a spus că o doare spatele, că este bătrână. Mama are 68 de ani. Mama nu a călătorit niciodată în viața ei, nu a urcat niciodată în avion, călătoria durează 16 ore. Am zis, bine mamă. M-am supărat foarte mult, chiar am plâns, dar după aia am înțeles, că are o vârstă și probleme cu oasele”, a mai spus frumoasa cântăreață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre