Simona Ionescu / Redactor Șef

Bezos se pregătește serios de nuntă. Cum arată noua vilă a miliardarului

Bezos se pregătește serios de nuntă. Cum arată noua vilă a miliardarului
În primăvara aceasta miliardarul de la Amazon și-a cerut în logodnă iubita, punându-i pe deget un inel evaluat la 2,5 milioane de solari, în timp ce se plimbau cu super iahtul Koru. Care valorează jumătate de miliard.

Un lucru e cert: Bezos se pregătește serios de nuntă, iar pentru asta vrea mai multe case, ca el și partenera lui să aibă de unde alege. După ce a băgat în șantier vila din Miami, acum a mai făcut o achiziție.

Noua vilă a lui Jeff Bezos se află pe o insulă artificială

Lui Bezos i-a făcut cunoștință cu Lauren Sanchez, pe atunci prezentatoare de lungă durată a emisiunii „Good Morning LA” de la Fox, în 2016, prietenul său, Patrick Whitesell, co-CEO al agenției de talente de la Hollywood WME, care era și soțul jurnalistei. În calitate de cupluri, o vreme, Bezos și soția sa, Mackenzie, pe de o parte, și Sanchez și soțul său, Whitesell, pe de cealaltă, au socializat împreună, soții neștiutori considerându-i pe ceilalți doar prieteni.

Interiorul noii vile este extrem de luxos

Doar că între Jeff și Lauren a fost mai mult decât atât. Povestea de amor dintre jurnalistă și multi miliardar a devenit publică prin implicarea presei. Aventura lui Bezos și a lui Sanchez să fie expusă de National Enquirer într-o avalanșă de scandaluri care a pus capăt căsniciei ambilor.

Bezos vrea mai multe case, să aibă de unde alege

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, tocmai a cumpărat o vilă imensă cu suma de 68 de milioane de dolari pe malul apei, pe insula Indian Creek din Florida, arată presa de peste ocean. Imagini ale super vilei au devenit publice, de la agenția imobiliară care a înlesnit tranzacția.

Spațiul este atent amenajat în noua vilă a lui Jeff Bezos

Proprietatea se întinde pe o suprafață de aproape 9.300 de metri pătrați și este situată pe o insulă artificială izolată în apropiere de Miami. Bezos, unul dintre cei mai bogați trei oameni din lume, și-a extins recent portofoliul imobiliar, deținând case în diverse locații, inclusiv în Washington DC, Beverly Hills, Maui, Manhattan, Seattle și o fermă uriașă în Texas.

Jeff Bezos a plătit 68 de milioane de dolari pentru noua sa casă

Această nouă achiziție pe insula exclusivistă Indian Creek l-ar face cel mai bogat rezident de acolo, chiar dacă insula în sine este cunoscută ca fiind locuită de o elita bogată, inclusiv de nume celebre precum Carl Icahn, Tom Brady, Jared Kushner și Ivanka Trump.

Înainte de nuntă, viitorii soți Bezos își renovează casa

Înainte de nunta așteptată de toată lumea, cei doi amorezi și-au băgat în șantier casa din Beverly Hills și s-au mutat în Malibu, în super vila celebrului saxofonist Kenny G.

Conform TMZ, fondatorul Amazon și viitoarea sa soție au ales ca locuință închiriată complexul din Malibu al saxofonistului de renume mondial. Potrivit The Dirt, fericitul cuplu locuiește acolo din martie, în timp ce lucrările la proprietatea lor cu o valoare de 9 cifre sunt încă în desfășurare. Locuința temporară arată foarte bine, fiind situată pe faleză și având vedere spre ocean, cu o curte superbă și o piscină imensă.

Baia din vila de 68 de milioane de dolari a lui Jeff Bezos

Locul – cumpărat de Kenny în 1998 este dotat cu o sală de proiecție, un studio de înregistrări masive și acces spre Little Dume Beach, una dintre cele mai exclusiviste plaje din Malibu. Între timp, casa lui Bezos trece prin lucrări de renovare radicale, iar peste vară multi miliardarul a decis să se mute pe iaht, la bordul căruia călătorește pe mările Europei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre