Simona Ionescu / Redactor Șef

Bia Khalifa, o fetiță obraznică. Iată ce a putut să facă într-un loc de joacă pentru copii. Imagini interzise cardiacilor

Bia Khalifa, o fetiță obraznică. Iată ce a putut să facă într-un loc de joacă pentru copii. Imagini interzise cardiacilor
Fiul Clejanilor nu mai e nici măcar amintire pentru Bia Khalifa. Blonda face bani pe bandă rulantă și le șocuri bărbaților.

Recent, Bia Khalifa s-a îmbrăcat cât de sumar a putut și și-a făcut de cap într-un loc de joacă pentru copii.

O pereche de bikini minusculi de culoare albastră, o bluziță sub sâni de culoarea bleumarin și niște adidași albi cu albastru. Aceasta a fost ținuta pe care Bia a ales-o pentru o mică și nevinovată distracție într-un loc de joacă pentru copii.

A dansat twerk aproape dezbrăcată

Blonda s-a cățărat pe unde a putut, a dansat twerk dând fiori tuturor celor care o priveau și n-a uitat nici de guma de mestecat, demonstrând tuturor că știe să facă baloane mari și colorate. Că doar e o fetiță obraznică…

Nu s-a dat în lături nici de la topogan, așa că a făcut câteva ture, fericită și, în final, a ales leagănul, uitând de toate grijile vieții, retrăind cea mai frumoasă perioadă a vieții, copilăria. Bia Khalifa a ales să se joace însă pe înserate, așa că nici un micuț nu a fost prezent să o vadă mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată.

Cum arată fratele cel mic al vedetei

Nu cu mult timp în urmă, Bia le-a făcut o surpriză fanilor și a făcut o fotografie și cu fratele său cel mic. Internauții au sărit cu aprecierile, dar au existat și cârcotași care au întrebat-o dacă cel mie știe din ce câștigă bani sora sa. Blonda nu dă atenție replicilor care nu-i fac cinste, pentru că familia e cea mai importantă pentru ea.

Bia își adoră fratele cel mic

S-a cuplat cu celebrul rapper 6iX9ine

La începutul lunii, Bia Khalifa a postat o fotografie în care apare sărutându-se cu un rapper celebru, 6ix9ine. Unii ar spune că cei doi s-ar fi cunoscut la festivalul de la Costinești, dar sursele susțin că se știu de mai multă vreme, bărbatul fiind cel care a abordat-o pe Bia.

„S-a creat vâlvă pe internet. Oamenilor nu le-a venit să creadă, au fost și puțini oameni care mi-au dat hate. Nu au existat reacții neutre. Persoanele care mi-au scris de rău probabil vor să-l vadă și să-l cunoască și probabil nu au avut bani nici de bilet să-l vadă la concerte. Degeaba spun haterii că s-a mai pupat cu alte fete.

Bia se iubește cu rapperul celebru 6ix9ine

„Nu eu am ajuns la el, ci el a ajuns la mine.  Este normal, doar una este Bia Khalifa”

Probabil s-a pupat, dar m-a postat doar pe mine. E treaba lui, eu am fost cu el singură. Nu știu de ce se miră săracii ăștia! Eu sunt Bia Khalifa, Nicki Minaj este Nicki Minaj. M-a ales pentru că sunt Bia Khalifa, nu că semăn cu Nicki Minaj. A pus story cu mine pentru că sunt Bia Khalifa și sunt cine sunt.

El a pus, eu nu i-am cerut asta!. (…) Oamenii mă întreabă cum am ajuns la el. Nu eu am ajuns la el, ci el a ajuns la mine.  Este normal, doar una este Bia Khalifa.  Degeaba lumea îmi dă cu hate, doar cu mine a pus poză 6ix9ine”, a declarat blonda pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre