Simona Ionescu / Redactor Șef

Bogdan Ionescu arată tuturor cum se prezintă o familie fericită. La Paris – Exclusiv

Bogdan Ionescu arată tuturor cum se prezintă o familie fericită. La Paris – Exclusiv
Unii din bărbații mondeni ai momentului sunt cât se poate de familiști și paterni. Este și cazul lui Sida, fostul ginere al lui Traian Băsescu.

Bogdan Ionescu e cel care l-a făcut pentru prima dată bunic pe Traian Băsescu. I-a făcut un nepot, Traian Junior, dar și o nepoată, Anais. După ce s-a despărțit de fiica fostului președinte, a rămas la fel de atent și implicat în viața copiilor săi. Bogdan Ionescu și Elena Băsescu celebrează împreună (inclusiv cu noii lor parteneri) aniversările copiilor comuni, dar și alte evenimente speciale din viețile lor.

Cei doi copii Ionescu sunt în al nouălea cer că mai au o surioară și le place mult bebelușa adusă pe lume de noua soție a tatălui lor, Sheila.

Fotografiile familiei perfecte

Zilele acestea, Bogdan Ionescu și-au luat copiii și soția și a plecat în vacanță la Paris. Mare iubitor de Franța, el nu pierde nicio ocazie în care poate merge acolo. Dacă înainte de nașterea fetiței a organizat o vacanță în doi, doar pentru el și Sheila, alături de cere celebra un an de mariaj, acum a pus la punct detaliu cu detaliu pentru a transforma escapada într-o vacanță perfectă în primul rând pentru cei doi copii ai săi mai mari.

Traian și Anais au o relație foarte frumoasa cu soția tatălui lor. Împreună au vizitat Disneyland și s-au bucurat de paradă și de restul distracțiilor. Micuța lor surioară, chiar dacă nu a savurat la maxim interacțiunea cu prințese și alte personaje pe care nu a apucat încă să le cunoască din animații, s-a bucurat și ea de plimbarea în cărucior.

Emoționat de vacanța cu familia sa, Bogdan Ionescu a postat pe rețelele sociale fotografii din care arată imaginea perfecțiunii. Copiii îl adoră, el este entuziasmat de bucuria lor, soția sa frumoasă e cea mai fericită alături de un bărbat iubitor și atent la ea și la copii.

El a distribuit și imagini în care apare doar alături de soția sa, frumoasa turcoaică Sheila, și chiar și o fotografie în care o sărută pasional.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre