Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă vrea să-și responsabilizeze băiatul. Ce l-a pus să facă

Brigitte Pastramă vrea să-și responsabilizeze băiatul. Ce l-a pus să facă
Relația dintre Brigitte Sfăt și băiatul său, Robert, nu a fost dintotdeauna una bună. Acum, bruneta vrea să-l facă om.

Brigitte Sfăt s-a gândit că a venit momentul să facă ceva și cu băiatul său, ca să nu mai piardă vremea toată ziua.

Brigitte Pastramă vrea să-și responsabilizeze băiatul. Ce l-a pus să facă

I-a furat sticle de vin, ba mai mult, Brigitte a spus că a rămas fără mașină din cauza prietenilor lui Robert. Dar, cu bune, cu rele, tot copilul ei rămâne și s-a decis să facă ceva cu viața lui. Pentru a nu mai pierde vremea pe la scandaluri la tv, Brigitte a luat taurul de coarne și i-a dat lui Robert un restaurant la Timișoara. Dacă tot o ține sus și tare că vrea să fie independent, acum are ocazia.

„A început să-l renoveze încet-încet”

„Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el. Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bun”, a declarat Brigitte.

Își dorește enorm un copil cu Florin, dar se bucură că n-a rămas însărcinată

Pe de altă parte, Brigitte spune că un mare vis al ei este să aibă un copil și cu Florin. Însă, dată fiind situația creată de pandemia de coronavirus, se bucură că nu a rămas însărcinată. Bruneta e convinsă că Dumnezeu a aranjat astfel lucrurile. „(…) Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul.

Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat. Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin Covid și vaccin, toate chestiile astea. Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta. Aș fi fost în luna a 7-a  când a început pandemia de Covid. Ar fi fost un pic aiurea, dar Dumnezeu a știut ce-i mai bine pentru mine”, a afirmat vedeta.

Sursă foto: evz, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre