Simona Ionescu / Redactor Șef

Britney Spears, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Ce lucruri grele a pregătit vedeta pentru familia ei

Britney Spears, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Ce lucruri grele a pregătit vedeta pentru familia ei
13 ani de tutelă și-au pus amprenta asupra lui Britney Spears. Vedeta este hotărâtă să-și spună toată viața.

Relația cu familia a fost toxică, de aceea Britney Spears vrea să scrie o carte în care să povestească tot ce a trăit.

Britney Spears, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Nimeni din familie nu va participa la fericitul eveniment

Potrivit informațiilor oferite de Page Six, Britney Spears vrea să scrie o carte în care să explice tot ce a trăit în viața de familie și cât de mult a afectat-o. Sursele spun că ar fi acceptat să-și spună povestea pentru suma de 15 milioane de dolari.

Dacă unii așteaptă cu nerăbdare să citească viitorul volum, există și guri rele care cred că a luat această hotărâre pentru că vrea să se răzbune pe membrii familiei. Mai mult, se pare că ar vrea să îi țină piept surorii mai mici, Jamie Lynn Spears, care a publicat la începutul anului 2022 o carte autobiografică. Iar artista a fost supărată de ce a relatat sora sa și a spus că e mincinoasă.

Va angaja paznici pentru a nu avea probleme la nuntă

Britney Spears este foarte activă pe contul de socializare și totdeauna îi ține la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Și postează tot felul de fotografii cu iubitul ei, antrenorul de fitness, Sam Ashgari, cu care urmează să se căsătorească. Sursele spun că ea se pregătește intens de nuntă, dar sub nici o formă nu dorește ca cineva din familia ei să vină la nuntă.

Și pentru a se asigura că e totul în regulă, ea dorește să angajeze și paznici. Mai mult, toți invitații vor fi atent verificați înainte să participe la cel mai mare eveniment.

După divorțul de Kevin Federline, în 2007, cântăreața a început să se comporte din ce în ce mai ciudat. A făcut o cădere nervoasă și un an mai târziu, a fost internată într-un centru de reabilitare, fiind plasată sub tutela tatălui timp de 13 ani.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre