Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral și Andreea Ibacka, o familie plină de superstiții. Iată ce fac cei doi ca să le meargă bine

Cabral și Andreea Ibacka, o familie plină de superstiții. Iată ce fac cei doi ca să le meargă bine
S-a aflat secretul lui Cabral și al frumoasei sale soții după 12 ani de când și-au unit destinele.

Nimeni nu s-ar fi gândit ca un bărbat precum Cabral ar putea să aibă frici. Dar prezentatorul are punctele sale slabe…

Cuplu invidiat de mulți, Cabral și Andreea Ibacka au câteva superstiții pe care le respectă cu strictețe. Părinții minunatei Namiko și a zburdalnicului Tiago au trecut prin destul de multe încercări, dar au dovedit întotdeauna că dragostea învinge tot.

Cabral si Andreea Ibacka, concediu de neuitat

Dar, Cabral n-a vrut sub nici o formă ca frumoasa sa soție să păstreze rochia de mireasă în casă, pentru că, spune tradiția, aduce ghinion. Deși, Andreea recunoaște că și-ar fi dorit foarte mult să fie îmbrăcată de micuța ei atunci când va fi mireasă. Dar asta nu e tot, pentru că mai există o superstiție impusă de Cabral, așa că în casa celor doi niciodată nu se duce gunoiul după ce s-a înserat.

„Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi și el, iar el ține cont de toate astea”

„Dar este o rochie pe care nu o voi uita niciodată. Nu o mai am. Nu știu dacă este sau nu adevărat, legenda spune că nu e bine s-o ții în casă. Pentru cei care încă țin toate superstițiile. Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi și el, iar el ține cont de toate astea. Eu nu duc gunoiul după ce s-a întunecat, nu țin rochia de mireasă în casă, din astea.

Cabral si Andreea Ibacka la nuntă

„S-a bucurat de ea o altă mireasă”

Am vrut la un moment dat să o păstrez pentru Namiko, mă rog, pentru fiica noastră, pentru că a venit ceva ani mai târziu. Dar m-am gândit că sunt toate șansele ca ea să nu meargă pe aceeași siluetă-talie, dacă mă înțelegi, tatăl ei având doi metri înălțime și o păstram practic degeaba. Așa că am dat-o. S-a bucurat de ea o altă mireasă”, a declarat, Andreea Ibacka pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre