Simona Ionescu / Redactor Șef

Campionul campionilor și excesele sale: ”Când ești bine, ești bine și când ești grozav, ești Gucci!”

Campionul campionilor și excesele sale: ”Când ești bine, ești bine și când ești grozav, ești Gucci!”
Cel mai urmărit luptător de MMA ( arte marțiale mixte) se retrage, după o carieră scurtă dar fabuloasă. A avut puțin peste 20 de meciuri, dar a știut mai bine ca oricine ce să facă cu banii, iar acum e unul din bogații planetei și un adevărat vrăjitor al exceselor. 

Prin vara anului trecut a isterizat întreaga planetă care militează pentru  protejarea animalelor când și-a cumpărat o haină lungă de blană de la Gucci. A dat 55.000 de dolari pe ea, apoi a revenit în magazin și și-a mai luat una. Mai scumpă, 80.000 de dolari. Apoi a făcut o postare lungă, pe contul de Instagram, în care se laudă cum a cheltuit el 135.000 de dolari pentru un moft:

”Nurca originală Gucci! Am cumpărat această haină cu 55.000 de dolari americani de la magazinul boutique Gucci de pe 5th Avenue din New York. Din aceeași locație am cumpărat-o apoi pe cea de-a doua, cu balaurul spate. Costă 80.000. Ambele sunt realizate manual și sunt unicat. Nu a mai produs altele (n.r. Gucci).

(…) Ambele albe, până în pământ, nurcă Gucci! Și eu am singurele două blănuri existente! (…) Când ești bine, ești bine și când ești grozav, ești Gucci! Cu stimă, Peștele cu nurcă Gucci, Capionul campionilor, nortoriul Conor McGregor Sr.”

Starul momentului în luptele de MMA, cu 113 milioane în cont

Conor McGregor și-a anunțat, recent, retragerea din luptele în ringul octogonal. Zice că e retragerea definitivă. Este a treia oară când irlandezul spune că se retrage, ceea ce îi face pe fani să creadă că se va răzgândi din nou.

La 31 de ani, starul momentului în ceea ce privește luptele de MMA și a strâns o avere impresionantă. Numai până la finele lui 2019, potrivit Forbes, McGregor a adunat 113 milioane de euro din lupte. Pe lângă acești bani, sportivul are două afaceri extrem de profitabile: propriul brand de whiskey irlandez și propria linie de îmbrăcăminte.

Conform The Sun, afacerea cu brandul propriu de whisky a cifrat vânzări de 760 de milioane de euro numai în primul an al lansării. Cererea a fost imensă. Proper Twelve e așa cerut încât în Irlanda, țara natală a sportivului, s-au limitat vânzările la două sticle de persoană.

McGregor mai are afaceri și în domeniul modei, unde colaborează cu  croitorul american David August Heil. Această afacere înseamnă un profit de  aproximativ 55 de milioane de euro pe an.

Fie că e vorba de whiskey sau de propriul brand de costume masculine, August McGregor, își face reclamă singur, fără să mai fie nevoie să angajeze publicitari. Are peste 36,7 milioane de fani, numai pe Instagram.

Proprietăți de lux

Cu atâția bani, nu sunt de mirare excese pe care McGregor  le face. Zboară numai cu avioane private sau la business class.  A cheltuit aproximativ 2.25 milioane de euro pentru o proprietate în Irlanda. Casa are cinci dormitoare, șase băi, un living, o cameră pentru luat cina, bucătărie, o cameră de jocuri și o sală de forță complet echipată.

Dar în Irlanda plouă cam mult. Așa că sportivul a mai cheltuit 1.35 milioane de euro, pentru o casă de vacanță luxoasă în Marbella, Spania. Și aceasta are sală de sport, spa, plus o piscină exterioară impresionantă, în care poate plonja direct din pat.

Dar cum ulte dintre luptele lui Conor McGregor au avut loc în Nevada, irlandezul a locuit doi ani (2015 – 2017) într-o casă în Las Vegas, cu familia. Acum are doi copii.  Casa avea șapte dormitoare uriașe, din care, cel principal cu jacuzzi, o piscină imensă, un spa pentru grupuri mari și propriul teren de golf.

Palmares halucinant: și-a făcut KO 19 adversari din 26

Vestea retragerii lui McGregor vine la scurt timp după ce acesta a acceptat un meci cu cel mai mare luptător din istoria luptelor în cușcă, Anderson Silva.

Cariera sportivă a lui McGregor însemană 22 de victorii în MMA, dintre care 19 au fost obţinute prin knock-out şi una prin submission.

El a luptat ultima dată pe 18 ianuarie 2020, când l-a învins pe Donald Cerrone prin KO tehnic. Trebuie amintit și că Conor McGregor este primul luptător din UFC care a fost campion mondial în acelaşi timp la două categorii de greutate: pană şi uşoară.

Sursa foto – video: Instagram / thenotoriousmma

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre