Simona Ionescu / Redactor Șef

Secret dezvăluit: Cariera la care a visat prințul Harry. Regele Charles n-a vrut să audă de așa ceva

Secret dezvăluit: Cariera la care a visat prințul Harry. Regele Charles n-a vrut să audă de așa ceva
Prințul Harry a avut vise mari, însă regele Charles i-a frânt aripile. Iată la ce carieră a visat fiul regretatei prințese Diana.

A stat zece ani în armata britanică, dar sunt puțini cei care știu că prințul Harry și-a dorit să îmbrățișeze o altă carieră. Din nefericire, regele Charles nu a fost de acord.

Și l-ar fi imaginat cineva pe prințul Harry lucrând la un restaurant de fondue? În cartea sa de memorii Spare, fiul regelui Charles a vorbit despre visele pe care le-a avut după ce a absolvit Eton. „Timp de mai mulți ani am vorbit cu toată seriozitatea despre munca la stațiunea de schi din Lech am Arlberg, unde ne ducea mama.

„Acel fondue îți poate schimba viața. Chiar eram atât de nebun!”

Mai exact, am vrut să lucrez la restaurantul de fondue din centrul orașului, pe care mama îl adora. Acel fondue îți poate schimba viața. Chiar eram atât de nebun! Dar, ulterior, i-am spus lui tata că am renunțat la fantezia cu fondue, iar el a respirat ușurat”, s-a destăinuit Harry.

Regele Charles a fost neînduplecat la dorințele lui Harry

Harry și-a dorit mult să lucreze și ca instructor de ski

Pe de altă parte, Harry a mărturisit și faptul că și-a dorit foarte mult să devină și instructor de ski. Și de această dată, regele Charles s-a împotrivit. „Am fost luat diverse noțiuni de a deveni instructor de schi… s-a încordat din nou. Nici nu se pune problema. OK. Pauză lungă. Ce zici de… ghid de safari?”, i-a spus prințul tatălui său. Potrivit Hello Magazine, regele a fost ferm: „Nu, dragă băiete”.

„Sunt extrem de recunoscător pentru educația pe care am fost suficient de norocos să o am”

Pe de altă parte, Harry a vorbit și cât de importantă a fost educația pentru el. „Sunt extrem de recunoscător pentru educația pe care am fost suficient de norocos să o am. La momentul respectiv, probabil că nu am fost la fel de recunoscător, dar dacă mă uit acum în urmă, sunt foarte, foarte binecuvântat că am avut o astfel de oportunitate extraordinară”, a explicat prințul într-un interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre