Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de strict este regimul unui supermodel. Un îngeraș Victoria’s Secret dezvăluie meniul ei zilnic

Cât de strict este regimul unui supermodel. Un îngeraș Victoria’s Secret dezvăluie meniul ei zilnic
Martha Hunt este cunoscută ca îngeraș Victoria’s Secret. Primul ei fashion show a fost în 2007, la Paris Fashion Week. Doi ani mai târziu a apărut pe coperțile unor reviste celebre precum Harper’s Bazaar, GQ și Vogue China.

Supermodelul se declară fiind „greu de trezit”, considerând diminețile complicate, așadar pentru meniul de dimineață preferă ceva rapid de preparat.

„De cele mai multe ori, mă grăbesc după ce îmi sună alarma și merg să îmi fac un matcha latte, cu lapte de migdale. Mănânc ceva ușor pentru că nu am timp, probabil o brioșă englezească, unt de migdale”, spune Martha Hunt despre prepararea celei mai importante mese ale zilei.

Martha Hunt a renunțat la carne

La prânz, modelul optează pentru un meniu vegan cu chili, la un restaurant popular în New York. De obicei mănâncă același lucru la prânz și consideră că această masă o ajută să treacă prin zi, fiind un meniu sățios.

„Este foarte sănătos, bazat pe plante, dar adaug foarte mult cheddar, așa că nu prea mai este vegan”

Seara râvnește la ceva sărat și își potolește pofta cu un snack.

„ O dată pe zi, servesc o bucățică de brânză. Dacă nu mănânc asta, probabil înlocuiesc cu hummus sau măsline sau ceva ce îmi satisface nevoia de sărat. Pur și simplu iubesc sarea.”

Din ce cauză era să renunțe la modeling

Supermodelul a avut probleme cu spatele încă din adolescență, lucru care i-a îngreunat cariera în modeling.


„Scolioza mi-a făcut probleme în viață și în carieră. Am fost diagnosticată în același timp în care am început să fac modeling și nu credeam că această carieră mai era posibilă pentru
mine.”, spune Martha Hunt.

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu. Puștiul refuză să vorbească limba română

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre