Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a făcut-o pe Lady Gaga să facă băi de gheață

Ce a făcut-o pe Lady Gaga să facă băi de gheață
Lady Gaga folosește machiajul și parfumul pentru a „transforma” modul în care se simte atât pe scenă, cât și în afara ei.

Superstarul în vârstă de 34 de ani, care are propriul brand de machiaj, Haus Laboratories, spune că îngrijirea de sine vine în multe moduri diferite și discută despre rutina ei de frumusețe.

Folosirea machiajului și a parfumului transformă modul în care te simți

„Cred că rutina de auto-îngrijire, în sine, este cel mai bun sfat de frumusețe dintre toate. Dacă îți pasă de minte, corp, piele, inimă și vindecare, te apropii de frumusețe în mod holistic. Pentru mine, folosirea machiajului, precum și a parfumului pentru a transforma modul în care mă simt în orice moment este valoroasă. Chiar dacă interiorul este cel mai important, prețuiesc și puterea transformării vizuale pentru a afecta modul în care ne simțim în interior”, a spus ea.

Recent, Lady Gaga a fost numită chipul noului parfum Valentino Voce Viva. Cântăreața este cunoscută pentru că a purtat unele dintre cele mai elaborate costume și machiaje din lume.

Când vine vorba de întreținerea corpului și a feței sale, Gaga nu se teme să încerce totul, postând fotografii cu ea în băi de gheață și chiar răsfățându-se cu niște măști de față.

Înainte de îngrijirea exterioară, trebuie să ne îngrijim de minte și suflet

Deși a discutat despre importanța de a se simți bine fizic, a continuat să vorbească despre a fi o persoană bună și a începe să se vindece din interior, deoarece crede că bunătatea poate vindeca „mintea, corpul și sufletul”.

„Cred că este mai important ca niciodată să motivezi o agendă a bunătății. Bunătatea care duce la vindecarea minții, a corpului și a sufletului. Bunătatea care revigorează inițiativele neînfricate în efortul lor de a ajuta umanitatea să învețe importanța îngrijirii de sine. Ori de câte ori cineva îmi spunea că nu sunt suficient de bună de-a lungul carierei și vieții, nu l-am lăsat niciodată să mă oprească. Mi-am promis că de fiecare dată când aud un -nu- mă va motiva să lucrez mai mult. Cel mai îndrăzneț lucru pe care l-am făcut a fost să cred în mine”, a spus ea.

Români înarmați au jefuit telefoane în Spania

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre