Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce conține kit-ul de supraviețuire al lui Dorian Popa. El și Cheluțu au fost blocați 24 de ore în mașină

Ce conține kit-ul de supraviețuire al lui Dorian Popa. El și Cheluțu au fost blocați 24 de ore în mașină
Azi a dezvăluit tot filmul evenimentului. Celebrul Dorian Popa a ajuns să doarmă în mașină. O ipostază în care nimeni nu și-l imagina. Tânărul care a făcut avere pe internet trăiește într-o casă luxoasă a fost nevoit să rămână pe drumuri.

Poate vă întrebați și voi cum au ajuns blocați 24 de ore în mașină dar mai ales ce conține kit-ul de supraviețuire al lui Dorian Popa. O fi făcut Dorian ceva și iubita i-a arătat ușa? Totul a fost dezvăluit chiar de artist într-un video distribuit joi pe canalul său YouTube.

Așa cum îl știți, artistul nu zice niciodată NU provocărilor pe care le primește de la fani. De data aceasta credem că nu a știut ce urmează exact. Artistul a fost provocat să rămână pentru 24 de ore în mașina sa. Zis și făcut! Și-a luat cățelul și s-a îmbarcat. Și a apăsat butonul Rec. Întreaga aventură a fost, evident, filmată. Înainte de asta și-a făcut provizii. Unele din casă, altele de la magazin.

Fiecare moment important din cele 24 de ore a fost încărcat și pe contul de Instagram al artistului, astfel încât fanii lui să vadă că se ține de cuvânt. Iar joi dimineața, artistul internaut  a dezvăluit ce conține kit-ul de supraviețuire al lui Dorian Popa.

Ce conține kit-ul de supraviețuire al lui Dorian Popa

Pe lângă mâncare, artistul și-a luat o ganteră ca să facă exerciții. El e apreciat în comunitatea online pentru pătrățelele și mușchii săi pe care are grijă să îi antreneze în mod constant. Și-a mai luat și laptopul, așa că a putut vedea și un film, înainte de culcare. Evident, a plecat cu perna și plăpumioara de acasă, ca el și Cheluțu să aibă o experiență confortabilă.

Iată ce a mai dus cu el Dorian Popa în mașina în care a stat închis 24 de ore. A plecat în papuci de casă, fără șosete, și în pantaloni de trening. ”Dacă o să stau o zi întreagă în mașină, să fiu și eu comod”, a spus Dorian Popa. A luat cu el „snack-uri de dietă, Bresaola, jambon, Actimel, căpșuni, mure”. Acestea le-a cumpărat.

Pe drum a mai achiziționat și o pereche de căști. Nu a pierdut din vedere nici produsele de igienă: periuța de dinți electrice și „șervețele umede pentru dușul de dimineață”. A avut și lesa. Cheluțu avea nevoie și el al toaletă în excursia care i-a purtat pe cei doi la munte, la zăpadă. Finalul poveștii? Dorian Popa a poftit la baclavale și și-a luat bicicletă!

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Povestea singurei românce care-i face pe spanioli să râdă în hohote, la scenă deschisă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre