Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face astăzi ”Ricky Martin de România”, fostul șofer al Monicăi Gabor. Iată cine i-a „furat” inima

Ce face astăzi ”Ricky Martin de România”, fostul șofer al Monicăi Gabor. Iată cine i-a „furat” inima
Voicu Panzar, alias "Ricky Martin de Romania", s-a casatorit cu verisoara interlopului turdean, Ovidiu Roja.

Era în centrul atenției datorită aspectului fizic atrăgător, atunci când conducea limuzinele lui Irinel Columbeanu cu Monica pe bancheta din spate. De mai mulți ani, Voicu Pânzar, fostul șofer al Scorpiei de la Izvorani, a ieșit din viața publică. S-a așezat la casa lui și are o fiică superbă.

S-a retras din viața mondenă

Ricky Martin de România”, așa cum fusese supranumit de presa mondenă, trăiește liniștit la Turda, acolo unde s-a căsătorit cu Cristina în urmă cu mai mulți ani. Conform presei locale, tânăra este verișoara interlopului turdean, Ovidiu Roja. Acesta a devenit celebru în urma unei răfuieli între trei clanuri mafiote. Polițiștii susțin că atunci Roja se ocupa de colectarea taxelor de protecție și recuperarea de bani, relatează stiridecluj.ro.

Cadou de nuntă de sute de mii de euro din partea socrului

Nunta lui Voicu Pânzar cu aleasa sa a avut loc în 2011. Atunci, socrul lui „Ricky” le-a făcut cadou celor doi o vilă. Petrecerea a fost găzduită de restaurantul „Pușca și cureaua lată”.

Monica Gabor ar fi vrut să-l facă gelos pe Irinel Columbeanu

Monica Gabor, înainte ca ea și Irinel Columbeanu să divorțeze, a ales să își testeze relația și să îl facă gelos pe soț, scria ciao.ro. Astfel, fosta doamnă Columbeanu angajase doi șoferi tineri și sexy, unul dintre ei fiind chiar Voicu Pânzar. După ce l-a numit pe acesta ca fiind responsabil cu condusul, Moni și-a făcut apariția la toate evenimentele doar adusă de el. Atat de des erau văzut împreună, aruncându-și priviri cu subînțeles, încât lumea a început să speculeze că între ei e mai mult decât o relație de tip angajator-angajat.

De la faimă, la viața de familie

Totodată, celebritatea care a venit la pachet cu postul de șofer al Monicăi Gabor nu a fost pe placul tânărului. El a ales să iasă din lumea mondenă, după ce, o perioadă scurtă de timp a fost manechin pentru celebrul designer Cătălin Botezatu. În modeling el a reprezentat țara noastră la un concurs internațional de frumusețe masculină.

În prezent, Voicu Pânzar locuiește alături de Cristina, soția sa, și fiica lor, Carla, la Turda. În continuare este un tânăr prezentabil, cu un fizic bine lucrat, mai ales că petrece mult timp în sala de sport.

Implicat într-un scandal de pomină

Dar nu toate au fost roz în viața bărbatului în ultimii ani. El a fost implicat într-un scandal de pomină, fiind acuzat că a lăsat o tânără însărcinată.

“Au fost nevoiţi să treacă prin clipe foarte grele. Scandalul cu acea femeie, care susţinea că este însărcinată cu el le-a făcut mult rău. Nu s-a gândit nimeni cât rău poate face şi că acea persoană putea să aibă pe conştiinţă o tragedie, pentru că şi fiica mea era însărcinată. Vreau să-I lase în pace!”, a declarat socrul lui Voicu Pânzar, într-un interviu acordat cancan.ro, la acea vreme.

În final, scandalul s-a stins fără nicio explicație pentru publicul curios.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre