Ce face Ilie Năstase zilnic de când s-a mutat în casă nouă. Inimaginabil cum poate să arate interiorul locuinței

Ce face Ilie Năstase zilnic de când s-a mutat în casă nouă. Inimaginabil cum poate să arate interiorul locuinței
După multe încercări din partea vieții, Ilie Năstase și Ioana sunt mai bine ca niciodată. S-au mutat în casă nouă și se bucură de viață.

Și-au dorit enorm o casă la curte și, pentru început au închiriat o vilă în Otopeni. Le-a plăcut atât de mult încât acum vor să o cumpere.

Ioana s-a ocupat de tot ce înseamnă designul locuinței și pentru că are gust, casa se remarcă prin eleganță și stil. Soția lui Ilie Năstase a optat pentru o mobilă de culoare deschisă, care face ca încăperile să pară mult mai mari, iar candelabrele achiziționate vor fi, cu siguranță, admirate de toți cei care le calcă pragul casei.

Și terasa arată spectaculos, iar cei doi se bucură de dimineți splendide în care savurează o cafea și pun țara la cale. De când s-au mutat în această locație, Ilie Năstase este responsabil cu gazonul. Are câteva mașini de tuns iarba și adoră să facă pe grădinarul.

Terasa soților Năstase, unde se relaxează dimineața

„Este exact o casă pe care eu mi-o doresc. Nu vreau să zic cât costă, nu îmi place să vorbesc despre preț”

„Mobila este a noastră, cumpărată de noi, chiar dacă momentan stăm în chirie. Încerc să o fac pe un stil cât mai elegant, dar mai este de cumpărat mobilă. Sunt sigură că o să cumpărăm casa aceasta. Urmează zilele acestea să vorbesc cu băiatul care se ocupă de vânzarea locuințe să o achiziționăm. Este exact o casă pe care eu mi-o doresc. Nu vreau să zic cât costă, nu îmi place să vorbesc despre preț.

Ilie Năstase a ales mobilă deschisă la culoare

„Mi-a spus, într-o zi, că atunci când avea o casă în Paris, și avea curte, tot așa făcea… tundea iarba din curte non-stop”

Iubesc diminețile când ies pe terasă, și stau la cafea sau fac plajă în curte. Zilele trecute, am fost și am cumpărat câteva șezlonguri și le-am pus afară. Lui Ilie îi place și lui aici, dar oricum lui îi place oriunde sunt eu. De când ne-am mutat aici, Ilie tunde în fiecare zi iarba, aranjează gazonul să fie perfect.

I-am spus că o să rămână cheală iarba, dar așa este el, are o fixație. Are vreo trei mașini de tuns iarba prin curte. Mi-a spus, într-o zi, că atunci când avea o casă în Paris, și avea curte, tot așa făcea…tundea iarba din curte non-stop”, a declarat, Ioana Năstase, pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre