Ce mai face Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu! Viața din Africa l-a schimbat

Ce mai face Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu! Viața din Africa l-a schimbat
Frumoasa prezentatoare tv Andreea Berecleanu este mândră de copiii ei care cresc departe de tată. Însă, cei doi părinți păstrează o relație civilizată, astfel încât cei mici să nu sufere. Totuși, copiii au fost cu ochii în lacrimi.

Fostul jurnalist Andrei Zaharescu s-a despărțit de soția sa Andreea Berecleanu și și-a refăcut viața la 9.000 de km distanță, în Africa de Sud. Este consul acolo de mai bine de 7 ani, are un băiețel cu noua sa parteneră, dar ține legătura și cu Petru și Eva, copiii din prima căsătorie. Andreea Berecleanu a avut grijă ca aceștia să crească frumos, fără lipsuri.

Așa cum puteți observa din ultimele imagini cu fostul prezentator de știri, timpul nu a stat în loc. Totodată, Africa a devenit casa lui și speră să aibă un mandat longeviv.

Copiii Andreei Berecleanu cresc departe de tatăl lor

Andreea Berecleanu (46 de ani) s-a despărțit de soțul său, Andrei Zaharescu, după 15 ani de căsnicie. Motivul a fost prezentat de avocatul care a apărat-o pe prezentatoarea tv: Andrei Zaharescu o înșela pe soția lui.  Nu a fost un divorț ușor, dar s-a produs în 2013.

De ani buni, Andrei Zaharescu este consul al României în Africa de Sud, la Cape Town. Și-a refăcut viața cu Cosmina Ionescu (40 de ani) și au un băiețel de 6 ani. La rândul ei, Andreea Berecleanu s-a recăsătorit cu medicul Constantin Stan.

Chiar dacă se află la 9.000 de kilometri distanță, Andrei Zaharescu ține legătura cu copiii săi, după cum a povestit Andreea Berecleanu. ”Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic. Ei (copiii) au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El (n. Constantin Stan) nu și-a atribuit nici o secundă rolul de tată. Nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit Andreea Berecleanu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Andreea Berecleanu (46 de ani) s-a despărțit de soțul său, Andrei Zaharescu, după 15 ani de căsnicie.

Andreea Berecleanu a făcut dezvăluiri despre cum decurgea relația lor îniante de divorț:

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la un post TV.

Andreea Berecleanu s-a recăsătorit cu chirurgul plastician Constantin Stan

Divorț amiabil, dar pensie alimentară presărată cu scandal!

După divorț, Andreea l-a dat în judecată de mai multe ori pe Andrei Zaharescu pentru neplata pensiei alimentare. Argumentul fostului prezentator de știri a fost uluitor.

O imagine mai veche, cu Andrei Zaharescu alături de noua lui soție, în Cape Town

Zaharescu ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât ceruse Andreea berecleanu în instanță. El a motivat atunci că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu. Totodată, Andrei Zaharescu i-a cerut fostei soții plata cheltuielilor de judecată, care se ridicau la aproximativ 6.000 de lei. Și ar fi intenționat să o execute silit!

Andrei Zaharescu a plecat în Cape Town cu un salariu de 5.000 de dolari plus diurne, potrivit presei.

Întâlnire emoționantă în parc. Le-au dat lacrimile

Petru și Eva au crescut înconjurați de multă dragoste. Sunt acum mari, Eva are 19 ani, iar Petru are 16 ani. Era mici când tatăl lor a plecat în Africa. S-au întâlnit într-un parc cu el. Petru și Eva Berecleanu au plâns imediat. Nu se așteptau la o așa întâlnire, după ce trecuse deja un an de când nu își mai văzuseră tatăl.

Au trăit un adevărat șoc atunci când au dat nas în nas cu tatăl lor în mijlocul unui parc din Capitală. Conform unor trecători care au asistat la scena emoționantă, Eva ar fi început să tremure, iar Petru a izbucnit în lacrimi.

Copiii Andreei Berecleanu nu aveau nicio idee că tatăl lor a venit înapoi în țară, nu își anunțase venirea în România. Mai mult, acesta anulase vacanța de două luni din vară pe care cei doi copii urmau să o petreacă împreună, în Cape Town.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre