Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva
După ce Alex Bodi i-a făcut scandal în salonul de cosmetică, Bianca Drăgușanu a vorbit despre neplăcutul incident la Xtra Night Show. Vedeta vrea să dea uitării toate lucrurile negative din viața ei. Și se jură că între ea și afacerist nu mai există nicio șansă de împăcare.

Toată țara a putut să vadă, aseară, ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva. Bianca Drăgușanu nu-i mai dă nicio șansă lui Alex Bodi. Bodi i-a fost iubit, logodnic, soț, apoi fost soț, după acre din nou iubit . S-au certat și s-au împăcat pe bandă rulantă. Între timp, Bodi a ales să se logodească din nou, cu Daria Radionova, dar și aceasta l-a părăsit după câteva luni de conviețuire.  Singur, liber să se miște, Bodi își face program cu Bianca. A se citi „scandal”.

Scandalurile se țin lanț în viața Biancăi Drăgușanu. Deși nu a vrut să dea detalii despre ce a vorbit cu Alex Bodi și motivul altercației din salonul de cosmetică, Bianca susține că este exclusă categoric o împăcare cu afaceristul. Blondina a menționat că își dorește să aibă o viață liniștită.

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi

„Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sunt și evenimente care nu-mi plac, dar se întâmplă. Din fericire, nu trebuie să dau la nimeni raportul. (…) Vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să-și vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări. Nu există împăcări și nu vreau să mai existe niciun fel de ceartă și niciun fel de scandal”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Cu toate că Alex Bodi nu-i dă pace, blondina pare să îl ignore. Ea le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că este o femeie fericită, în ciuda lucrurilor neplăcute din jur și care o și vizează.

„În pofida tuturor lucrurilor care mi se întâmplă eu sunt foarte fericită astăzi pentru că îmi stă părul bine. Voi cum sunteți? Geană pe Bianca Drăgușanu? Să știți că eu am o viață foarte frumoasă, sunt foarte activă și îi mulțumesc lui Dumnzeu că sunt cerebrală, că am un copil sănătos și că sunt fericită”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Ce obicei ciudat are chef Florin Dumitrescu în fiecare pauză de filmare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre