Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu Andra după 13 ani de căsătorie. Nu o să vă vină să credeți

Ce s-a întâmplat cu Andra după 13 ani de căsătorie. Nu o să vă vină să credeți
Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o căsnicie fericită și doi copii foarte simpatici.

Anul trecut, Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de la căsătorie. Spre bucuria copiilor, au celebrat acest moment important într-o vacanță, în Grecia. Fanii lor au fost, de asemenea, fericiți că vedetele lor preferate au împărtășit cu ei momentele aniversare.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au o mare comunitate de fani care stau „geană” pe rețelele sociale și abia așteaptă câte o postare a vedetelor preferate. Unele dintre cele mai urmărite sunt momentele în care Andra dovedește că, pe lângă faptul că este o cântăreață talentată, dovedește că este și o gospodină desăvârșită.

Andra e mare gospodină: face mâncare, dar și curățenie

Într-un an după petrecerea de ziua ei, Andra le-a arătat fanilor că nu se dă în lături de la a participa la curățenia de după, ea lăsându-se e filmată în timp ce ștergea geamurile terasei. De altfel Andra le-am mai arătat urmăritorilor ei că se descurcă destul de bine și în bucătărie.

Ea este o mamă responsabilă și are o mare grijă să își crească copiii, pe David și Eva, cât se poate de sănătoși. Dar ceea ce s-a întâmplat cu Andra după 13 ani de la căsătorie este cu adevărat incredibil. Vedeta a mărturisit totul, spre uimirea fanilor ei.

Cât timp a avut nevoie Andra să învețe să învârtă mămăligă

Andra a venit pe lume într-o familie din câmpia Turzii. Ea are două surori și un frate. Și chiar dacă a crescut într-o familie numeroasă nu a învățat să gătească așa ceva. Pesemne Cătălin Măruță a fost cel care i-a dat încredere că poate învăța și să prepare mămăligă. „Se zice că dacă știi să faci mămăligă, gata, ești bună de măritat! Acum eu ce să zic, abia după 13 ani de căsătorie am învățat să fac mămăligă”, a mărturisit Andra, demonstrând însă că și-a învățat lecția foarte bine.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre