Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai scumpă cerere în căsătorie din istorie. Peste jumătate de miliard de dolari puși în joc pentru „marea întrebare”

Cea mai scumpă cerere în căsătorie din istorie. Peste jumătate de miliard de dolari puși în joc pentru „marea întrebare”
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s-au logodit, în weekend, iar acum s-a văzut de ce a investit super miliardarul o sumă impresipnantă în noul său iaht.

Jeff Bezos a cheltuit 500 de milioane de dolario pentru Koru, noul său super iaht. Și a maid at muilte milioane pe un diamant imens mointat într-un inel. Toate astea pentu a face cererea perfecta. În weekend, pe iahtul său, și-a ceruyt în căsătorie iubita. Iar aceasta a spus „Da”.

Șeful Amazon a cerut-o în căsătorie pe prietena sa, jurnalista câștigătoare a premiului Emmy, la bordul superyachtului său de 500 de milioane de dolari, cu ocazia călătoriei inaugurale, dezvăluie în exclusivitate DailyMail.com. Cuplul a fost văzut sărutându-se și giugiulindu-se la bordul lui Koru în weekend, în timp ce Sanchez, 53 de ani, s-a străduit să ascundă piatra de mărime enormă care strălucea pe degetul ei inelar.

Upgrade pe inelar. Cât a costat inelul de logodnă

Presupunând că Jeff Bezos ar plăti pentru o piatră de cea mai bună calitate, Ajay Anand de la Rare Carat estimează că inelul ar avea 20 de carate și ar costa aproximativ 2,5 milioane de dolari. Piatra este un upgrade față de diamantul galben de 7 – 10 carate, în formă de inimă, pe care Bezos i l-a dăruit lui Sánchez în 2019. Diamantul actual a fost estimat de experții consultați de presă la 20 de carate.

Inelul de logodnă este estimat la cel puțin 20 de carate și 2,5 milioane de dolari

Lui Bezos i-a făcut cunoștință cu Lauren Sanchez, pe atunci prezentatoare de lungă durată a emisiunii „Good Morning LA” de la Fox, în 2016, prietenul său, Patrick Whitesell, co-CEO al agenției de talente de la Hollywood WME, care era și soțul jurnalistei. În calitate de cupluri, o vreme, Bezos și soția sa, Mackenzie, pe de o parte, și Sanchez și soțul său, Whitesell, pe de cealaltă, au socializat împreună, soții neștiutori considerându-i pe ceilalți prieteni.

Amantlâcul a ieșit la iveală în 2019

Proaspeții logodnici au fost fotografiați în largul coastei de la Cannes, unde se bucură de o odisee mediteraneană și de călătoria inaugurală a superiahtului de jumătate de miliard de dolari al lui Bezos. Cu o lungime de 417 picioare și o înălțime de 230 de picioare, iahtul Koru este unul dintre cele mai mari iahturi cu vele din lume, completat cu o navă de sprijin de 250 de picioare care se mândrește cu propriul heliport.

Koru a fost comandat în 2018, cu un an înainte ca aventura lui Bezos și a lui Sanchez să fie expusă de National Enquirer într-o avalanșă de scandaluri care a pus capăt căsniciei ambilor. Mai mult, Bezos a comandat o figurină curbată pentru prora vasului, cu chipul noii sale logodnice. Sculptura este din lemn lustruit cu aur.

Statuia jurnalistei, din lemn lustruit cu aur, a fost atașată super iahtului

Povestea relației dintre Bezos și Sanchez a fost publicată pe 9 ianuarie 2019. La începutul aceleiași zile, Bezos și soția sa de atunci, Mackenzie Tuttle, în vârstă de 53 de ani, au publicat un anunț pe Twitter că se separă și că despărțirea, după 25 de ani de căsătorie, a fost „amiabilă”. Cam în aceeași perioadă, Sanchez i-a spus soțului ei de atunci, Patrick Whitesell, 58 de ani, adevărul despre aventura ei cu Bezos și a dezvăluit că a fost abordată pentru comentarii de Enquirer.

Jeff Bezos a planificat cefrerea în căsătorie în cel mai mic detaliu

În urma dezvăluirii aventurii, căsniciile lui Bezos și Sanchez au făcut implozie. Tuttle a s-a ales cu o înțelegere de 35,6 miliarde de dolari, din care cea mai mare parte a promis că o va dona unor cauze caritabile. Ea s-a căsătorit apoi cu profesorul de științe din Seattle Dan Jewett, dar mariajul s-a încheiat în septembrie 2022. Dar, în timp ce începutul relației lor poate că a fost furtunos, pare că Jeff Bezos și Sanchez au parte de o navigare ușoară în aceste zile.

Relația dintre cei doi amanți a ieșit la iveală în 2019. Până atunci păatrau aparența de prieteni de familie

Fotografiați pe puntea navei Koru, care în limba maori înseamnă bobină sau buclă și se referă la desfășurarea frunzei unei ferigi, cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. În mod corespunzător, designul Koru, este menit să simbolizeze viața nouă, creșterea și pacea. Îmbrăcați lejer, Bezos arătând bine în pantaloni scurți de baie, iar Sanchez în bikini sau cu o vestă și pantaloni casual, cuplul pare că intenționează să își păstreze vacanța cât mai discrete.

Koru a fost predat lui Bezos chiar luna trecută. A fost supus testelor pe mare în februarie și este a doua cea mai mare navă cu vele din lume, fiind depășită doar de Sailing Yacht A, proiectat de Philippe Starcke și deținut de miliardarul rus Andrey Melnichenko, proprietarul din domeniul îngrășămintelor. Nava principală, care este vopsită în albastru miezul nopții și are accente aurii, are trei punți, o piscină și o terasă uriașă la soare – aceeași pe care Bezos și Sanchez au fost văzuți folosind-o la începutul acestei săptămâni. Numai întreținerea super iahtului costă 25 de milioane de dolari pe an.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre