Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai îndrăgit artist al copiilor și adolescenților mărturisește că are o altă orientare. „Credeam că se știe”

Cel mai îndrăgit artist al copiilor și adolescenților mărturisește că are o altă orientare. „Credeam că se știe”
Muzicienii își pun amprenta pe generațiile de fani. Sunt imitați de la modul în care se îmbracă, la cum se poartă în intimitate. Billie Eilish este de ani buni artistul preferat de adolescenți.

Cel mai îndrăgit artist al copiilor și adolescenților mărturisește că are o altă orientare. „Credeam că se știe”, a spus Billie Eilish, într-un interviu recent, în timpul căruia a vorbit despre atracția ei față de femei. Artista spune că nu a făcut niciodată un secret din orientarea ei sexuală. Dar nici nu a simțit nevoia să își facă „ieșirea” cu o declarație oficială în acest sens, crezând că lucrurile erau, oricum, evidente.

Câștigătoarea de premii Grammy a spus acest lucru în revista Variety. Ea apare pe coperta ediției speciale Power of Women, iar în timpul interviului a relatat că a fost și că este atrasă de femei.

Când a fost întrebată de Variety la evenimentul Hitmakers 2023 despre acest lucru, cântăreața a răspuns că nu a făcut declarații pe acest subiect deoarece i s-a părut că orientarea ei era evidentă. „Nu mi-am dat seama că oamenii nu știau”, a mai spus aceasta.

Preferata adolescenților mărturisește că are o altă orientare

Billie Eillish a adăugat că nu „crede” cu adevărat în „ieșire” (n.r. expresia „Coming out” presupune recunoașterea publică de o persoană care nu e heterosexuală, a orientării sale), adăugând: „Mă gândesc: De ce nu putem exista pur și simplu? Fac asta de mult timp și pur și simplu nu am vorbit despre asta. (…) Este interesant pentru mine, pentru că cred că oamenii nu știau, așa că este mișto că știu. Am emoții vorbind despre asta”.

Billie Eillish este artista preferată de copii și adolescenți (Sursa foto: Instagram)

Tânăra de 21 de ani a mai spus, cu privire la gândurile ei despre femei: „Încă mi-e frică de ele, dar cred că sunt drăguțe”. Billie a participat la evenimentul Hitmakers împreună cu fratele ei, Finneas, care a primit Premiul pentru cântecul de film al anului – What Was I Made For, de pe coloana sonoră Barbie.

Ce spune Billie Eillish  despre atracția ei față de femei

În  interviul ei pentru Variety Power of Women, cântăreața, care  a avut anterior o relație cu  solistul trupei The Neighborhood, Jesse Rutherford, a spus: „Am legături profunde cu femeile din viața mea, cu prietenii din viața mea, cu familia din viața mea. Sunt atrasă fizic de ei. Dar sunt, de asemenea, atât de intimidată de toți, de frumusețea și prezența lor. Îi iubesc ca oameni. Sunt atrasă de ei ca oameni. Sunt atrasă de ei cu adevărat”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Variety (@variety)

Ea a mai spus că „nu s-a simțit niciodată femeie sau feminină”, deși se identifică drept o „ea”. La câteva zile după publicarea interviului din Variety, Billie a reflectat asupra sentimentelor sale despre identitatea ei de gen în timp ce ținea un discurs la evenimentul Power of Women al Variety din Los Angeles.

Billie Eillish apare pe coperta revistei Variety (Sursa foto: Instagram)

„Este foarte greu să fii femeie aici, oameni buni, a spus ea la gala din 16 noiembrie. Nu m-am simțit niciodată cu adevărat ca o femeie. Și mi-am petrecut o mare parte din viață fără să simt că mă potrivesc cu a fi femeie. (…) Sunt mult mai interesată să fiu cu alte fete. Pentru că (…) iubesc femeile”, a spus artista.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre