Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai nereușite tatuaje din lume. Unele stârnesc hohote de râs. Foto

Cele mai nereușite tatuaje din lume. Unele stârnesc hohote de râs. Foto
Alegerea unui viitor tatuaj este una extrem de importantă, căci vei trăi cu desenul pe piele tot restul vieții, sau cel puțin până decizi scoaterea acestuia prin metoda laser-ului. Deși metoda tatuajului în sine este o artă, există și tatuaje nereușite care stârnesc hohote de râs.

Decizia de a ne face un tatuaj este una importantă, căci acesta va rămâne pe piele mult timp. Unii aleg să-şi deseneze pe corp lucruri obişnuite cum ar fi flori, fluturi, inimioare, capete de lei, lup, şi cam orice animal posibil. Alţii vor să rămână cu amintirea celor dispăruţi, aşa că îşi tatuează portrete cu persoanele iubite. 

Tatuajul din imagine pare o papușă nereușită bântuită

Un tatuaj trebuie să fie unic și să îl reprezinte pe posesor. De asemenea, trebuie ținut cont de faptul că ceea ce îți place astăzi, poate să nu îți mai facă plăcere peste un timp. Artiști tatuatori sunt peste tot, care mai de care mai talentat. 

Procedura cu laser de îndepărtare a tatuajelor, una anevoioasă și costisitoare 

Există, într-adevăr, metode de a îndepărta complet un tatuaj, în cazul în care se dorește acest lucru. Procedura este însă costisitoare și anevoioasă, un tatuaj necesitând mai multe ședințe cu laser, la intervale de timp corespunzătoare, pentru a fi îndepărtat. 

Alegerea tatuajului potrivit este o decizie extrem de importantă
Foto: DailyMail

Mai există, bineînțeles și varianta de a acoperi un tatuaj cu un altul, însă și aici totul depinde de modelul ales și de „talentul” artistului tatuator. Atunci când talentul lipsește cu desăvârșire, rezultatul este unul dezastruos pentru posesor, dar extrem de comic pentru ceilalți din jur. 

Mai mult de un sfert dintre cei tatuați regretă alegerea făcută 

Statisticile la acest capitol nu sunt îmbucurătoare. Ele arată că mai mult de 50% dintre cei tatuați ajung să regrete alegerea făcută și recurg la îndepărtarea sau acoperirea cu alt model a operelor mai mult sau mai puțin reușite. 

Cei tatuați regretă de multe ori alegerea
Foto: DailyMail

Cele mai amuzante eșecuri din întreaga lume în materie de tatuaje sunt prezentate de către Bored Panda, iar unele sunt de-a dreptul amuzante. O imagine, despre care se crede că provine din San Francisco, este a unei femei care își arată un tatuaj McDonald’s pe partea de jos a spatelui.

„Prințesa lui tati” cu aripi pe picioare și faraonul desenat prost 

O altă persoană a decis să își facă un tatuaj îndoielnic cu un faraon egiptean care ține o cruce egipteană „ankh”, în timp ce stă lângă o piramidă desenată prost.

O altă imagine arată aripi de înger inegale pe gambele unei persoane cu fraza ‘Daddys Princess’ (trad. Prințesa lui tati) scrisă cu o ortografie care provoacă șoc și râsete puternice. 

Imaginea arată aripi de înger inegale pe gambele unei persoane cu fraza ‘Daddys Princess’ (trad. Prințesa lui tati) scrisă cu o ortografie care provoacă șoc și râsete puternice.

Imaginile cu siguranță că îi vor face pe doritori să se gândească de două ori atunci când aleg să își realizeze un tatuaj. Iar dacă totuși dorința este mare, alegerea artistului tatuator este și ea la fel de importantă în întregul proces. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre