Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrități pasionate de jocuri de noroc

Celebrități pasionate de jocuri de noroc
Celebritățile sunt mai mereu ocupate cu diferite proiecte și de puține ori când reușesc să evadeze pentru a se distra aleg diferite activități printre care și jocurile de noroc. Vor să simtă adrenalina, suspansul și emoțiile pe care jocurile de cazinou le transmit.

Nu de puține ori s-a întâmplat să vedem actori, sportivi sau alte personaje cunoscute la nivel mondial cum aleg să se simtă bine prin prisma jocurilor de noroc. De la poker la ruletă sau la sloturi, toate sunt căutate de către aceștia pentru a-și găsi alinarea și consideră că sunt o formă de divertisment potrivită pentru ei. Un exemplu este și Drake, celebrul artist american se laudă des cu sume importante de bani obținute ca urmare a activității sale la pariuri sportive live. A pariat pe Super Bowl 2024 și a reușit să câștige peste un milion de dolari. Iată și alte celebrități recunoscute pentru pasiunea lor față de jocurile de noroc:

Michael Jordan

Unul dintre cei mai mari sportivi americani din istorie, Michael Jordan a impresiona lumea baschetului în decursul carierei sale impresionante. Michael Jeffrey Jordan s-a născut pe 17 februarie 1963, iar 19 ani mai târziu a fost draftat de Chicago Bulls pentru care a scris istorie. Acesta era doar începutul unei cariere de 19 ani pe care a avut-o purtând tricourile lui Chicago Bulls și Washington Wizards. Alături de „tauri” a evoluat în perioada 1984-1993 și 1995-1998. Retras din activitate de două ori, el a revenit în 2001 pentru a juca încă doi ani pentru Washington Wizards, acolo unde și-a încheiat socotelile cu baschetul.

Celebrul baschetbalist de șase ori campion cu Chicago Bulls s-a retras pentru prima oară în 1993, atunci când a ales să joace baseball. Conform presei de la timpul respectiv, adevăratul motiv pentru care a recurs la gestul acesta ar fi fost o suspendare din cauza jocurilor de noroc. Această activitate a fost parte din viața fostului sportiv încă din vremea când era la liceu, iar lucrul acesta este dovedit prin biografii. Un exemplu bun este un cec de 5 dolari scris de Michael Jordan în anul 1982 ca urmare a unei înfrângeri la un joc de biliard.

Jennifer Tilly

Jennifer E. Chan pe numele său real este o actriță care s-a născut în Harbor City (California) în toamna anului 1958. În vârstă de 65 de ani, aceasta a reușit să se afirme în domeniul cinematografie încă din adolescență, atunci când a intrat în trupa de teatru a Colegiului Stephens, unde a și câștigat câteva concursuri de scenarii. Mutarea în Los Angeles a făcut-o să fie și mai apreciată, jucând pe scenele de teatru, unde a fost din nou remarcată și premiată cu premiul Vanities acordat pentru performanță. În scurt timp a venit și debutul în filme seriale precum Hill Street Blues (1981), Cheers (1982), Maddie și David (1985), dar lovitura a dat-o în 1989. Interpretarea cântăreței britanice Blanche Moran a adus-o în atenția întregii lumi.

Pe lângă activitatea sa din lumea artistică, Jennifer Tilly este o jucătoare foarte bună de poker și rezultatele obținute confirmă lucrul acesta. De altfel, este jucător profesionist de poker, fiind prima celebritate care a reușit să câștige o brățară World Series of Poker. A reușit să câștige cel de-al treilea turneu World Poker Tour Ladies Invitational, performanță obținută în anul 2005. În timp s-a adaptat vremurilor, ceea ce a făcut posibil ca din 2019 și până în prezent să joace peste un milion de dolari prin participarea la turnee live de poker.

Brad Pitt

Ajuns la 60 de ani, Brad Pitt le-a făcut pe toate în viață, dar lovitura a dat-o ca actor, acolo unde a jucat în nenumărate filme de succes. Activitatea sa a fost recompensată cu nenumărate premii de prestigiu pentru aportul adus în filme precum Fight Club, Babel, Burn After Reading, Inglourious Basterds, The Tree of Life, Moneyball și multe alte filme. Totodată, el a produs și câteva filme precum Departed, 12 Years a Slave și Moonlight.

Brat Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori din industria cinematografică și de fiecare dată simpla sa prezență a atras atenția publicului. Carismatic și talentat, actorul a făcut reclame de televiziune, dar s-a apucat și de jocuri de noroc, unde pokerul a devenit favoritul său. Brad Pitt a fost văzut des în cazinouri de lux, unde atmosfera și serviciile sunt de cinci stele.

Ben Affleck

Cunoscut pentru talentul său ca actor, dar și pentru faptul că a ales jocurile de noroc ca sursă de distracție și făcut bani, Ben Affleck a câștigat sume impresionanta la blackjack. A fost parte a unor turnee interesante de poker. Priceperea partenerului de viață a lui Jennifer Lopez i-a adus interzicerea de a juca blackjack într-un cazinou din Las Vegas pe motiv că este prea bun. S-a scris despre lucrul acesta și în presa internațională, mai exact despre faptul că a fost întrerupt de gărzile de securitate ale Hard Rock Casino unde i s-a spus că este prea bun. Cu toate acestea, i s-a permis să joace oricare alt joc în afară de blackjack.

Cariera lui Ben Affleck a început ca actor, dar în timp acesta s-a reprofilat și consideră că i se potrivește mai bine ca regizor. În anul 2013 a reușit să obțină premiul Oscar pentru cel mai bun film. A regizat filmul Argo, acolo unde a și jucat, iar în 2013 talentul său a fost apreciat și recompensat cu distinsul trofeu.

Celebrități care au impresionat în sport sau în actorie s-au remarcat și prin prisma altor activități precum sunt jocurile de noroc, unele reușind să scoată și bani din această pasiune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre