Simona Ionescu / Redactor Șef

Charlene de Monaco nu e vindecată, dar rupe tăcerea: „Nu vreau să mă grăbesc…” 

Charlene de Monaco nu e vindecată, dar rupe tăcerea: „Nu vreau să mă grăbesc…” 
A stat aproape un an în Africa, departe de soț și de copiii lor, apoi s-a internat într-o clinică de recuperare, alte luni îndelungate.  Charlene de Monaco nu este vindecată, dar a decis să rupă tăcerea și să spună prin ce trece.

O gravă infecție și urmările ei, combinate cu depresia și consecințele abuzului de anumite medicamente, după cum cu relatat surse, au ținut-o departe de ochii publicului mai bine de un an pe prințesa Charlene de Monaco.  Abia acum, după 15 luni de absență, practic, a acceptat cu greu să dezvăluie care e în prezent starea sa. Într-un interviu recent, ea susține că se simte ceva mai bine și că a început chiar să facă sport din nou sport.

Charlene de Monaco a trăit în ultimele luni departe de lumina reflectoarelor. Vara și-a petrecut-o în familie, iar la evenimente publice oficiale a participat doar dacă a fost absolut necesar.

Primul interviu al prințesei Charlene de Monaco

Într-un interviu acordat revistei sud-africane News 24, citată de presa italiană, prințesa Charlene de Monaco a dezvăluie care este strarea sa actuală de sănătate: „Am trecut printr-o perioadă grea, dar am avut norocul să fiu susținută și iubită de soțul meu, de copiii mei și de familia mea, din care îmi trag toată puterea”.

„Viața mea de zi cu zi se învârte acum în jurul copiilor mei”, a mai explicat prințesa care a ținut totuși să adauge: „Ei au fost foarte ocupați cu activitățile lor: navigație, cursuri despre mediul marin, primul contact cu scufundări și salvare maritimă.”

„Acum mă simt mult mai puternică fizic. Drumul a fost lung, dificil și dureros. Nu vreau să mă grăbesc, dar astăzi mă simt mai liniştită”, a mai spus prințesa Charlene de Monaco. Ea a recunoscut că încet revine și la marea ei pasiune, sportul, reîncepând antrenamente ușoare de înot și fitness.

Ce spune psihologul despre ultimele ținute ale prințesei de Monaco

De când a început să facă apariții publice, prințesa Charlene de Monaco a optat mereu pentur ținute în culori mai degrabă terne. Psihologul Lee Chambers, a declarat pentru FEMAIL că decizia lui Charlene de a se distanța de culorile vibrante în ultima vreme ar putea fi pentru a o ajuta să se simtă mai „ancorată și mai așezată” în timp ce „își caută echilibrul”.

Lee a declarat: „Purtarea unor culori mai închise, mute, mai ales pentru cineva care este cunoscut pentru o garderobă vibrantă și expresivă, este de obicei un semn că este în căutarea stabilității și a siguranței și că în prezent navighează într-o perioadă dificilă din viața sa.

Aceste culori stinse ne pot face să ne simțim mai așezați, promovând o energie mai odihnitoare care poate fi benefică atunci când căutăm să ne vindecăm sau să găsim pace și seninătate atunci când ne confruntăm cu adversități. Prin purtarea acestor tonuri, comunicăm, de asemenea, lumii din jurul nostru că luăm lucrurile mai încet și avem nevoie de spațiu pentru a respira și, având în vedere că aceste culori sunt simbolul încrederii și al controlului, transmite că ea lucrează în prezent pentru a ajunge acolo unde vrea să fie.

Și, având în vedere că atât griul, cât și albastrul și albastrul marin sunt aliniate la neutralitate și echilibru, cu siguranță se poate spune că ea este în prezent în căutarea echilibrului în acest moment al vieții sale”, a arătat psihologul Lee Chambers.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre