Simona Ionescu / Redactor Șef

Cher e atrasă de bărbați mai tineri și ne spune și de ce. Motivul va stârni râsete

Cher e atrasă de bărbați mai tineri și ne spune și de ce. Motivul va stârni râsete
La 77 de ani, Cher arată de parcă ar fi nemuritoare. Iar acest lucru se reflectă și în alegerile ei amoroase. Cher e mereu atrasă de bărbați mai tineri, iar motivul este unul care va stârni hohote de râs.

Cher este una dintre vedetele pentru care vârsta chiar reprezintă un simplu număr. La 77 de ani, artista pare nemuritoare, căci arată din ce în ce mai bine cu fiecare apariție. Iar alegerile sale amoroase sunt întotdeauna în concordanță, căci Cher a fost mereu atrasă de bărbați mai tineri ca ea. 

Actualul iubit al cântăreței este Alexander Edwards, un producător muzical cu 41 de ani mai tânăr ca ea. Cei doi sunt împreună de doi ani și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Într-un interviu recent, Cher a dezvăluit motivul pentru care este mereu atrasă de bărbați mai tineri. Bineînțeles, explicația este una comică, așa cum și-a obișnuit deja fanii. 

„Bărbații de vârsta mea sunt morți”, spune Cher 

Ei bine, în afară că Cher a recunoscut că este în general timidă când vine vorba de bărbați, motivul pentru care are iubiți tineri este că cei de vârsta ei sunt morți:  „Iar motivul pentru care am ales bărbați mai tineri este că bărbații de vârsta mea sunt mai în vârstă — de fapt acum toți sunt morți — dar înainte, erau mereu îngroziți să se apropie de mine. Iar bărbații mai tineri — au fost crescuți de femei ca mine”, a detaliat Cher. 

Cher are o relație de 2 ani cu producătorul muzical Alexander Edwards
Sursa foto: PageSix

De asemenea, cântăreața a explicat faptul că bărbații apropiați de vârsta ei, cei care încă trăiesc, nu știu cum să facă față unei relații cu o femeie ca ea. Se pare că avantajul unui bărbat cu mulți ani mai tânăr ar fi infinit mai mare într-o relație. 

L-a refuzat pe Elvis Presley pentru că era speriată 

Înainte de a mărturisi de ce preferă bărbații mai tineri, Cher a susținut că anterior a respins avansurile romantice ale lui Elvis Presley pentru că avea „emoții” din cauza reputației lui și „știa de oamenii din jurul lui.”

Cher a fost prea speriată pentru a începe o relație cu Elvis Presley
Sursa foto: Pinterest

Cher a mai vorbit despre Elvis Presley cu câteva ocazii în trecut. Artista a dezvăluit la Watch What Happens Live cu Andy Cohen în 2013 că Elvis a invitat-o să petreacă un weekend cu el, dar ea nu i-a onorat invitaţia. „Eram prea speriată”.

Regretă că nu a avut o relație cu Marlon Brando

După câte se pare, povestea s-a întâmplat în anii de singurătate ai lui Presley, când artistul rămăsese marcat de divorţul de soţia sa, Priscilla. Presley a murit în 1977. Nu a ajuns să aibă o relaţie cu Elivs, iar acesta este regretul ei cel mai mare. 

Cher regretă că nu a avut o relație cu Marlon Brando

Chiar dacă de la această întâmplare au trecut decenii, solista nu s-a împăcat niciodată cu decizia pe care a luat-o atunci. „Mi-aş fi dorit”, declara ea la un moment dat. De asemenea, a adăugat că Presley nu a fost singurul bărbat şarmant pe care l-a ratat: „Regret că nu s-a întâmplat nimic nici cu Marlon Brando. Aş fi vrut să fi fost”, a încheiat Cher. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre