Simona Ionescu / Redactor Șef

Chitaristul trupei Queen și-a făcut un cadou de 25 milioane de lire sterline. Imagini spectaculoase

Chitaristul trupei Queen și-a făcut un cadou de 25 milioane de lire sterline. Imagini spectaculoase
A zguduit lumea de pe acoperișul Palatului Buckingham cu ocazia Jubileului de Aur al Reginei Elisabeta, reluându-și prestația pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, vara trecută, când a apărut în fața Memorialului Victoria pentru a cânta „We Will Rock You”.

Brian May, Sir Brian May, cum îi spune toată lumea de când a fost numit cavaler pentru serviciile aduse muzicii și carității la începutul acestui an, a decis că este timpul să trăiască ca un rege.

Miercuri, chitaristul trupei Queen a împlinit 76 de ani și și-a făcut un cadou fabulos. A cheltuit aproape 25 de milioane de lire sterline pentru un palat, o proprietate somptuoasă, cu trei etaje, cinci camere de recepție grandioase și zece camere, amplasată pe o proprietate de peste 200 de acri din Surrey.

Conacul a fost deținut de mai mulți magnați

Construit în anii 1920 în stilul William și Mary, conacul, care se află pe locul a ceea ce a fost odată o fermă din secolul al XVI-lea, a fost deținut de o serie de magnați care s-au răsfățat cum și-au dorit.

Casa valorează 25 milioane de lire sterline

În conacul chitaristului de la Queen se află o baie Art Deco, una dintre cele zece băi în total, care a fost salvată de pe un pachebot de dinainte de război, apoi a fost restaurată și introdusă în casă.

Aripa de est, o construcție relativ nouă, găzduiește o piscină interioară, un studio, un spa, o saună și o sală de gimnastică. Un loc unde, cu siguranță, regele Brian și regina Anita Dobson, a doua soție a cântărețului, nimeni alta decât fosta vedetă din EastEnders se vor relaxa în voie.

Cadou spectaculos la 76 de ani de viață

Casa are chiar și un turn de observație

În urmă cu doi ani, cuplul a suferit enorm după ce casa lor din Kensington, în vestul Londrei, a fost inundată, dar acum toate problemele s-au terminat. Reședința de vară arată ca în Rai. Grădinile includ parterres și topiari, iar conacul are chiar și un turn de observație din care se vede tot domeniul. Fanii speră că la un moment dat, Sir Brian își va lăsa admiratorii să-i viziteze superba locuință.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre