Simona Ionescu / Redactor Șef

Clint Eastwood, tot mai fragil la 93 de ani, dar plin de viață. Apariție rară a vedetei în California

Clint Eastwood, tot mai fragil la 93 de ani, dar plin de viață. Apariție rară a vedetei în California
În vârstă de 93 de ani, Clint Eastwood a apărut la evenimentul primatologului Dr. Jane Goodall din Carmel, demonstrând că încă e plin de viață  și nu se lasă.

Apariție publică rară a celebrului Clint Eastwood. Cineastul a participat la un eveniment găzduit de renumita ecologistă dr. Jane Goodall în orașul său natal adoptiv, Carmel-by-the-Sea, la sfârșitul lunii trecute.

Ce ținute a ales Clint Eastwood

Evenimentul „Reasons for Hope”, a avut loc la Centrul Cultural Sunset din localitate, unde bătrânul Clint Eastwood a avut loc în primul rând. În vârstă de 93 de ani, starul de cinema a fost îmbrăcat într-o cămașă cu carouri albastre, pantaloni în aceeași nuanțe, adidași și o geacă gri.

Deși are o vârstă înaintată, Clint Eastwood era bine dispus, după cum se vede în imaginile obținute de DailyMail.com. Cu barba și părul alb, vedeta a fost însoțit de un asistent, dar a fost suficient de vioi pentru a urca singur pe scenă. Evenimentul din 24 martie, prezentat de Wildlife Conservation Network, a fost prezentat ca o oprire în cadrul „turneului de aniversare a 90 de ani” al nonagenarei Jane Goodall, potrivit site-ului localului.

Clint a fost primar timp de doi ani

Clint Eastwood, apariție rară în California. Foto Daily Mail
Clint Eastwood, apariție rară în California. Foto Daily Mail

O fotografie difuzată de un participant pe rețelele de socializare a arătat-o pe Goodall, primatolog, și pe un „Clint Eastwood foarte dezordonat”, discutând la recepția care a avut loc cu o oră înainte de evenimentul principal. La fel ca primatologul, legenda de la Hollywood nu este străină de primate, după ce a jucat în 1978 în filmul „Every Which Way but Loose” alături de partenerul său orangutan Clyde.

Eastwood, care împlinește 94 de ani luna viitoare, a avut o carieră de succes în cinematografie – și chiar o perioadă de doi ani ca primar al orașului Carmel-by-the-Sea – pe parcursul a șapte decenii.

Să fie „Juror No. 2” ultimul său film?

În ciuda vârstei sale înaintate, Clint Eastwood rămâne activ pe platourile de filmare și în prezent regizează și produce următorul film, „Juror No. 2”, cu Nicholas Hoult și Toni Collette. Thrillerul a început filmările în iunie 2023 și se așteaptă să fie ultimul film al lui Eastwood. Deși aclamatul star este cel mai bine cunoscut pentru filmele sale premiate și pentru westernurile spaghetti, viața sa amoroasă plină de culoare i-a umbrit adesea pașii impresionanți în industria cinematografică.

Are opt copii cu șase femei

Clint Eastwood, apariție rară în California. Foto Daily Mail
Eastwood și Goodall au fost văzuți purtând o discuție între patru ochi în timpul unei apariții speciale la recepția VIP a evenimentului de la Sunset Cultural Center

Legenda de la Hollywood a trecut prin mai multe căsnicii eșuate, s-a confruntat cu numeroase acuzații de infidelitate și a fost tatăl a opt copii cu șase femei de-a lungul anilor. Dar, în ciuda faptului că a fost implicat în scandal după scandal și și-a câștigat o reputație feroce de afemeiat, s-a spus că a fost un tată extrem de dedicat, care a lucrat neobosit pentru a-și proteja fiecare dintre copii și pentru a le oferi o copilărie cât mai normală.

Și-a crescut copiii la o fermă din Carmel, California, departe de zbuciumul de la Hollywood, unde au fost înconjurați de natură și animale. „Am avut o copilărie americană medie în cea mai mare parte. Cred că o mare parte din asta s-a datorat faptului că am crescut într-un oraș mic, departe de lumina reflectoarelor”, a mărturisit la un moment dat fiica sa, Morgan.

Fiica sa cea mare, Laurie Murray, a fost dată spre adopție

În timp ce Clint a făcut tot ce a putut pentru a-și proteja copiii de ochii publicului când erau mici, a făcut exact opusul odată ce au crescut. De fapt, el le-a oferit aproape tuturor copiilor săi, cu excepția fiicei sale mai mari, Laurie Murray, care a fost dată spre adopție și care a aflat abia decenii mai târziu că starul era tatăl ei, roluri în filmele sale atunci când a venit timpul ca ei să-și înceapă cariera. Din nefericire însă, cei mai mulți dintre ei nu au reușit în cele din urmă să se impună în industrie și au părăsit Hollywood-ul pentru a urma alte cariere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre