Simona Ionescu / Redactor Șef

Codin Maticiuc, despre aroganțele de care nu e mândru. „Fă-ți timp, nenorocitule, du-te să vezi ce face animalul ăla!

Codin Maticiuc, despre aroganțele de care nu e mândru. „Fă-ți timp, nenorocitule, du-te să vezi ce face animalul ăla!
Multă vreme a fost perceput ca fiind Don Juan-ul României, dar sunt puțini cei care știu cine este Codin Maticiuc cu adevărat. Și ce aroganțe a făcut, pe care nu le-ar recomanda copiilor săi.

Întotdeauna, Codin Maticiuc a spus lucrurilor pe nume și a dat dovadă de sinceritate în orice subiect. Recent, a spus care sunt aroganțele pe care le-a făcut cu ceva în urmă și pe care nu le-ar mai repeta.

Toată lumea cunoaște personajul Codin Maticiuc, dar puțini sunt cei care știu cine este omul Codin Maticiuc cu adevărat. Și mai ales cum a fost viața vedetei până să devină bărbatul cu bani care pocnea din degete și avea orice femeie își dorea.

Codin a mărturisit că niciodată nu i-a plăcut școala, deși părinții au făcut eforturi mari ca să-l determine să învețe. În plus, nu întotdeauna a fost bogat, dovadă fiind apartamentul cu igrasie în care a locuit în copilărie. Dar nu îl  dau banii afară din casă, dovadă că la 19 ani s-a mutat într-un apartament în care stă și în acest moment.

„M-au și bătut, m-au și amenințat”

În speranța că-l vor face să vadă viața cu alți ochi, părinții l-au și „bătut”, l-au și „amenințat, mi-au luat cablul de la calculator.

Codin Maticiuc și îngerii săi. Sursă foto: instagram

Îmi puneau lacăt pe telefon, că aveam telefon din ăla cu disc și-mi puneau lacăt să nu sun, să-mi fac temele și, bă, n-au reușit!”. Pentru că mamei începuse să-i fie rușine când era chemată la școală, ajunsese să îl trimită pe tatăl său.

„Fă-ți timp, nenorocitule, du-te să vezi ce face animalu ăla! – nu că găsea toate nenorocirile, tot ce mi se întâmpla acolo cu note proaste și absențe, dar nu mă găsea la școală. Adică tata n-a venit niciodată la școală și eu să fiu în clasă, știi ce zic? Și, îți dai seama, era foarte umilitor pentru el. (…) „Bă Codine, să nu mai chiulești!, dar el nici nu putea să stea de vorbă cu mine”, a recunoscut Codin.

„Am avut Ferrari și Maserati la o vârstă cu doi în față”

Chiar dacă nu a avut „cont nelimitat deschis”, a făcut totuși aroganțe de care acum nu e atât de mândru. ”Cred că mașinile din perioada aia au fost o aroganță, în sensul că am avut Ferrari și Maserati la o vârstă cu doi în față, nu mai știu cât, douăzeci și ceva de ani. Astea sunt niște aroganțe pe care le-am făcut și pe care nu le-aș promova pentru copiii mei, le-aș lăsa pentru mai încolo”, a mai spus Codin.

Cei mai mulți bani i-a dat pe vacanțe, au existat și ceva „cadouri mai scumpe”, a plătit pe la cluburi, dar s-a potolit definitiv de când și-a cunoscut soția, iar aceasta i-a dăruit cei mai frumoși copii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre