Simona Ionescu / Redactor Șef

Connect-R, anunț șocant pentru fani. Surprinde cu planurile pentru viitor, dar și cu motivul despărțirii de Misha

Connect-R, anunț șocant pentru fani. Surprinde cu planurile pentru viitor, dar și cu motivul despărțirii de Misha
Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, Connect-R i-a lăsat pe fani fără cuvinte cu vestea pe care le-a dat-o. Aceștia speră că e o glumă și cântărețul va reveni la gânduri mai bune.

Connect-R vrea să se retragă din showbizz-ul românesc. Nu e o glumă, el a povestit ce are de gând să facă peste doar doi ani.

Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, Connect-R și-a lăsat fanii fără cuvinte cu vestea dată. Deși cariera sa e în plină ascensiune și cu greu se poate găsi un loc liber la vreun concert de-al lui, celebrul cântăreț spune că peste doar doi ani vrea să se retragă.

El spune că face un efort uriaș, iar sănătatea a început să-i joace feste, lucru care i-a dat de gândit. El va rămâne să lucreze în studio, va susține doar concerte mari în țară, dar mai mult decât atât, vrea să se redescopere și să călătorească cât mai mult.

Connect-R vrea să se retragă din showbizz

„Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi”

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta.

Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a declarat Connect-R, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă.

Misha, prima și ultima dragoste

Pe 25 mai își va lansa prima carte

”Din livada cu nuci” este prima carte scrisă de Connect-R, care va avea lansarea mâine, 25 mai. Artistul și-a pus sufletul pe tavă în paginile acestui volum, unde a menționat și motivul separării de frumoasa cântăreață Misha, mama fetiței sale. De altfel, numele cărții are legătură directă cu Misha, pentru că în perioada în care cei doi erau căsătoriți locuiau într-o casă care avea o livadă cu nuci.

„Totul se datorează ei. Noi suntem divorțați de cinci ani, dar toate vacanțele ni le-am făcut împreună. Ne simțim bine împreună. E meritul ei. Ea e o doamnă. Motivul real al despărțirii noastre este în cartea mea. Pe 25 mai lansez cartea”, a mai spus Connect-R.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre