Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Ilie de la Vunk a divorțat „din instinct” și crede că a luat cea mai bună decizie. Iată cine îl așteaptă acum, seara, acasă

Cornel Ilie de la Vunk a divorțat „din instinct” și crede că a luat cea mai bună decizie. Iată cine îl așteaptă acum, seara, acasă
Cornel Ilie a declarat că divorțul de soția lui, care a avut loc în 2020, a schimbat relația celor doi foști soți în bine.

Invitat în cadrul emisiunii ”La cină cu Ionela Năstase”, la Digi 24, artistul a vorbit despre viața lui de după divorț. Artistul a mărturisit că universul vieții sale este format din propriii copii, Zara, în vârstă de aproape șapte ani și Cezar, în vârstă de aproape trei ani.

Totodată, separarea i-a prins bine, spune el, dar și fostei soții, Eliza.

Cine îl așteaptă, seara, acasă

”Ca tată, mă ridic la nivelul lor. Îmi place să mă joc orice cu ei, de la «de-a v-ați ascunselea» la jocurile ce țin de cuvinte, de sunete, de strâmbat. Sunt acolo să le dau încredere în tot ceea ce fac, le pup toate zgârieturile și juliturile din timpul zilei, sunt universul cel mai important din viața mea. Îmi pare rău că nu pot să stau și mai mult cu ei, clar. Regret că pierd niște momente. Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel «Taaatiii», atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult. Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall”, s-a confesat artistul. „Cine mă așteaptă acasă? Pianul. În rest, locuiesc singur”, a mai povestit el.

Cornel Ilie a anunțat că divorțează în 2020

Solistul trupei VUNK, Cornel Ilie, a anunțat că a divorțat de soția sa, Eliza. Cei doi erau căsătoriți de cinci ani și au doi copii, o fetiță pe nume Zara și un băiat pe nume Cezar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre