Simona Ionescu / Redactor Șef

Coșmar pentru Dana Rogoz. Fiul ei a devenit palid și a început să tremure în aeroport. Medicii au intervenit de urgență

Coșmar pentru Dana Rogoz. Fiul ei a devenit palid și a început să tremure în aeroport. Medicii au intervenit de urgență
Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au o viață de familie foarte frumoasă. Cei doi au doi copii, un fiu și o fiică, și o casă de vacanță în Viscri. Sunt vecini cu prințul Charles. Acum însă au plecat spre paradis. Dar nu au ajuns cu ușurință.

Dana Rogoz și familia ei au plecat în vacanță în Bali. Vedeta a ținut să împărtășească cu fanii ei aventura cumplită prin care a trecut până să ajungă la destinație și să poată afirma „Am ajuns în paradis!”.

Actrița a dezvăluit momentele cumplite prin care a trecut până să ajungă în destinația fabuloasă din Bali. În vacanță au plecat cu toții, ea, soțul ei, și cei doi copii ai lor. „Trebuie să va recunosc că drumul nu a fost tocmai ușor. Și nu pentru că au fost multe ore de zbor, pentru că au fost copiii agitați sau pentru că am avut 2 escale sau alte motive la care te gândești înainte de a te începe o călătorie cu familia.

Ce face Dana Rogoz și familia ei cu 100 de piulițe

Nu, copiii au fost chiar foarte înțelegători și cooperanți, pentru un drum de aproape 29h, cu tot cu întârzierea ultimului avion intern. În timpul zborului Vlad s-a uitat la televizor și a dormit, Lia s-a jucat cu noi și a dormit și ea mare parte din traseu, în brațele noastre”, a început dezvăluirea Dana Rogoz.

Coșmar pentru Dana Rogoz, în aeroport

Problema a fost că în escala din aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău. Vlad este fiul cel mare al Danei Rogoz, acum în vârstă de opt ani. Vedeta a povestit cu lux de amănunte groaza prin care a trecut.

„A început să aibă frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid… așa că fugă cu el la clinică din aeroport să îl vadă un medic. L-a consultat, i-a dat un antivomitiv, un antitermic și ne-a lăsat să plecăm mai departe de îndată ce febra a început să scadă. Dar am avut mai multe momente în care am crezut cu toții că vom pierde conexiunea către Jakarta.

Unul dintre ele fiind după ce ieșisem deja din clinică, iar medicul companiei Qatar a trebuit să dea și el ok-ul pentru zbor, în ultimul moment, pe baza raportului primit de la medicul aeroportului. Pe Radu, care rămăsese cu Lia dormind în căruț în față porții, îl întrebau deja dacă ar fi de acord să continue călătoria fără noi…”, a mai povestit Dana Rogoz într-o postare pe rețelele de scocializare.

Dana Rogoz și Radu Dragomir nu au apelat la agenție de turism pentru vacanța lor

Chiar dacă atunci când vine vorba de destinații îndepărtate, cei mai mulți preferă hotelurile cu toate facilitățile, Dana și Radu au optat pentru regie proprie. „În fine, am ajuns cu toții în Bali și, după toate peripețiile, când am intrat și am văzut această frumusețe de casă, pe care am închiriat-o prin airbnb, mai că îmi venea să plâng de fericire.

Și pentru că foarte mulți m-ați întrebat asta deja în privat, cazarea se numește Java Heritage Residence pe airbnb, UBUD SYAILENDRA VILLAS. Aici vom stă în total 3 nopți, până ne dezmeticim puțin și cu schimbarea de fus orar. E vis paradis!”, a concluzionat vedeta.

Sursa foto: Facebook / Dana Rogoz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre