Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine a petrecut Raluca Zenga pe un yacht, în Dubai! E clar că nu i s-au înecat corăbiile după divorț

Cu cine a petrecut Raluca Zenga pe un yacht, în Dubai! E clar că nu i s-au înecat corăbiile după divorț
Divorțul Ralucăi de Walter Zenga e subiect de discuție de prin octombrie. Tot atunci el a fost primul care a confirmat. Și tot de atunci, deja fosta sa soție, o ține tot într-o distracție, după cum o arată pe rețelele sociale.

„Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media , cu privire la divorțul familiei Zenga , este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”’, a transmis cunoscutul antrenor Walter Zenga pe rețelele de socializare, la începutul lunii octombrie.

Raluca o ține tot într-o petrecere

De atunci, Raluca a demonstrat cu fiecare postare pe rețelele sociale că a ales corect. La o lună distanță de anunțul oficial al despărțirii, a fost ziua ei. Pe 1 noiembrie, Raluca Zenga a împlinit 39 de ani și a fost prima aniversare, în ultimii 17 ani, când nu l-a avut alături de Walter Zenga.

Cu toate astea, antrenorul i-a urat „La mulți ani!”. De ziua ei, Raluca Zenga a petrecut alături de cei doi copii și prietenele ei. Și, mai mult decât atât, a fost atentă să se îmbrace cât se poate de provocator și să posteze imaginile pe rețelele sociale. Raluca și Walter Zenga ar doi copii împreună: Samira (11 ani) și Walter Jr (8 ani), cu zâmbetul pe buze. Sărbătorita din Dubai a primit 4 torturi aniversare, pe lângă numeroase și cadouri.

Ultima distracție, în rochie transparentă, pe yacht

Fotografiile atractive s-au ținut lanț. Și petrecerile. Ultima petrecere a avut loc recent, în compania Adrianei, soția lui Dan Petrescu. Tot în Dubai, pe un yacht. Apoi, seara,  au continuat distracția într-un restaurant exclusivist din Dubai. Pentru petrecere, Raluca Zenga a ales o rochie albă, mulată și transparentă.

Ar mai fi de amintit că, în tot acest timp, fosta doamnă Zenga nu a vorbit decât o singură dată despre divorț. Și asta prin iulie, când încă separarea nu fusese nici măcar anunțată. Atunci ea a recunoscut că greșelile din relație au venit și din partea ei. Fără a încerca să îl scoată numai pe fostul soț responsabil, Raluca a admis că a fost o persoană foarte geloasă și dificilă.

Sursa foto: Instagram

Povestea inelelor pe care Dan Bittman le-a tot oferit în ultimii 22 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre