Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a reușit Kate Middleton să dea ora exactă în modă. Fusta pe care o vor toate femeile

Cum a reușit Kate Middleton să dea ora exactă în modă. Fusta pe care o vor toate femeile
Nu există niciun eveniment în care să rfie implicată familia regală, iar Kate Middleton să nu găsească look-ul perfect: mereu impecabil.

Kate Middleton a ajuns să dea ora exactă în modă. Ducesa de Cambridge dezvăluie acum cum să poarte fusta roșie plisată, o tendință indiscutabilă de modă toamna iarnă 2021 – 2022. Aceasta a fost etalată la un eveniment major, unde Kate a ținut un discurs și a lansat noua ei campanie de conștientizare Taking Action on Addiction, susținută de propria ei organizație, The Forward Trust.

După cum știm cu toții, cauza caritabilă susținută de Kate Middleton în casa Windsor face o referire specială la sănătatea mintală în copilărie, o fază decisivă și foarte delicată care poate proteja cei mai vulnerabili – cum ar fi copiii – de a dezvolta dependențe în cursul propria viata, scrie Elle.com.

„Dependența nu este o alegere – a spus Kate Middleton în discursul citat de people.com. Nimeni nu alege să devină dependent. Dar se poate întâmpla oricăruia dintre noi. Niciunul dintre noi nu este imun. Prea rar se discută despre dependență ca o afecțiune gravă a sănătății mintale și rareori ne luăm timp pentru a descoperi și a înțelege pe deplin cauzele sale fundamentale”.

Kate Middleton să dea ora exactă în modă

Este cu adevărat interesant faptul că pentru discursul ei – care a atins teme umane precum empatia și compasiunea – Kate nu a ales să poarte verde (sinonim cu speranța), ci roșu. O culoare puternică, strălucitoare, vibrantă care poate fi citită – de ce nu? – ca imn al vieții și care pune în aplicare un proces de umanizare a modei în sine. „Recunoscând ceea ce se află sub dependență – a spus ducesa de Cambridge – putem ajuta la demontarea tabuului și a sentimentului de rușine care, din păcate, îl înconjoară”.

Kate Middleton oferă, cu această apariție, un ghid perfect pentru utilizarea fustei plisate roșii ca tendință de modă toamna iarnă 2021 – 2022. Ducesa de Cambridge a completat fusta cu un pulover cu țesătură roșie în aceeași nuanță, cu un guler maxi și cu mâneci lungi. Ținuta a fost întregită apoi de o pereche de pantofi cu toc stiletto – un must have în garderoba lui Kate – într-o nuanță caldă de maro. În cele din urmă, o mini-geantă de la DeMellier, potrivită cromatic cu pantofii, a întregit ținuta.

Sursa foto: Instagram, Pinterest

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre