Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum e Ștefan Bănică Jr. când nu e filmat! „A zis că nu urcă pe scenă până când nu…”

Cum e Ștefan Bănică Jr. când nu e filmat! „A zis că nu urcă pe scenă până când nu…”
Florin Ristei e un bărbat asumat, care totdeauna spune lucrurilor pe nume. Îndrăgitul cântăreț a povestit care a fost motivul pentru care a avut tentația de a-l judeca pe Ștefan Bănică.

Și nu pentru că ar fi vreodată ceva de împărțit cu fiul celebrului actor Ștefan Bănică, ci după ce a auzit din gura târgului. Iată ce părere și-a făcut Florin Ristei despre fostul coleg de la X Factor.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Oprișan, Florin Ristei a mărturisit că a fost surprins când a realizat că are multe lucruri în comun cu Ștefan Bănică, e vorba de principii și valori comune. Dar nu doar atât, pentru că artistul a recunoscut că este un admirator înfocat al acestuia și a povestit și cum s-au cunoscut cei doi: la o cafenea, unde cântau amândoi.

„Își zicea nemulțumirile, ce îi place, ce nu îi place, cu un ton ferm. Dar care mie mi-a plăcut”

„Eu cântam acolo joia, vinerea și sâmbăta, la o cafenea. A cântat și domnul Bănică odată la un eveniment. Eu m-am dus întâmplător la prânz acolo, când domnul Bănică făcea probe de sunet. Iar el, cu rigurozitate, făcea probe. Își zicea nemulțumirile, ce îi place, ce nu îi place, cu un ton ferm.

Ce a învățat Florin Ristei de la Ștefan Bănică. Sursă foto: Elle.ro

Dar care mie mi-a plăcut pentru că mi-a creat profesionalism. Și mi-am creat o părere despre dânsul la prima vedere. Și tot auzeam stânga, dreapta, „E dificil Bănică, e așa, profesionist, e…”. Și mi se părea că toate astea erau niște plusuri”, a spus Florin Ristei în podcastul lui Cătălin Oprișan.

„Când l-am cunoscut, am găsit la el tot ce îmi place mie la muncă”

Viața a făcut astfel încât cei doi să devină colegi în juriu la X Factor, unde Florin Ristei și-a dat seama de multe lucruri despre Ștefan Bănică și a realizat că are multe lucruri de învățat de la unul dintre cei mai iubiți artiști ai României. „În fine, am avut tendința să judec și eu după ce am auzit.

Când l-am cunoscut, am găsit la el tot ce îmi place mie la muncă, cum tratează el munca și cât de serios e, cât de mult repetă, nu există să îi distragă cineva atenția. Dacă muncim, muncim, nu stai pe telefon. E disciplină, munca e disciplină. (…) Și când îl vezi tot timpul aranjat, cu bijuteriile acolo unde trebuie. Și-a creat personajul și se vede că are respect pentru el”, a mai spus Florin Ristei.

„A venit cu o jumătate de oră mai devreme, 40 de minute înainte, singurul care a întârziat a fost el. A fost la machiat. A spus: Iertați-mă, haideți să îi dăm drumul. A zis: Nu intru până nu sunt bec. Unul e Ștefan Bănică”, a mai povestit Florin Ristei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre