Până să înceapă un nou proiect de televiziune, cei trei „Chefi la cuțite” se odihnesc, după cum au invocat atunci când n-au mai vrut să filmeze un nou sezon al emisiunii de la Antena 1. Aveau nevoie să își tragă sufletul după efortul depus. Gestul lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a dus la încheierea contractelor lor la Antena 1. Toți trei au spus că se simțeau prea obosiți ca să mai lucreze. Prin urmare, acum ar fi în perioada de odihnă. Dar o fac activ, după cum o să vă arătăm.
Chef Cătălin Scărlătescu își implică iubita actriță
Aflat într-o relație care merge ca unsă, cu o actriță mai tânără ca el, chef Cătălin Scărlătescu are tot ce și-ar putea dori de la viață. El și iubita lui, actrița Doina Teodoru formează un cuplu reușit deja de aproximativ 3 ani. Participarea la America Express, unde s-au expus ca și cuplu camerelor de filmat, le-a arătat cât de capabili sunt. Prin urmare, tocmai ce au participat la „𝐄𝐜𝐡𝐢𝐥𝐢𝐛𝐫𝐮 𝐢̂𝐧 𝐃𝐨𝐢”, o emisiune în care arată publicului ce le place să mănânce când e frig afară.
În plus, peste câteva zile, chef Scărlătescu va lansa o carte de bucate – Grătar de călător. Volumul se poate obține prin pre-comandă. Și peste toate, convins că odihna activă nu e numai recomandată, dar aduce și bani, chef Scărlătescu lansează o nouă ediție limitată de burgeri. În data de 14 noiembrie găsiți Chef’s Burger în ediție limitată, în orașele Iași, Suceava, Botoșani, Bacău și Focșani.
Sunt sau nu prieteni cei trei „Chefi la cuțite”. Adevărul s-a spus
Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Scărlătescu a povestit că el și ceilalți „Chefi la cuțite” nu au ieșit, niciodată, toți trei, la bere. „Suntem mai mult decât prieteni. Nu știu, relația noastră s-a dus într-o altă dimensiune. Suntem un altfel de frați acolo, dar nu m-aș da la o parte în a-i da un cap în gură niciodată, dacă e vorba de bucătărie. Când ai văzut că ne certăm pe farfuriile alea… noi nu suntem actori. Eu nu pot să joc supărarea că n-am cum, nu mă pricep.”, a povestit Scărlătescu, în podcastul lui Mihai Morar.
Mai mult, s-au și supărat grav și între ei. Bunăoară, Sorin Bontea, la un moment dat, vreme de 10 zile, nu a vorbit deloc cu Cătălin Scărlătescu. Culmea e că inclusiv în acea perioadă, îl lua cu mașina de acasă și îl ducea la filmări, iar la finalul zilei de muncă îl ducea înapoi.
Chef Sorin Bontea are dileme existențiale
Chef Sorin Bontea se relaxează și el cum poate. Prea mult timp liber îl face să fie cuprins de întrebări existențiale. S-a filmat în timp ce era „ la cratiță” și le-a transmis fanilor ce îl frământă cu adevărat: „nu am înțeles niciodată de ce stricăm prunele pe magiun în loc să facem țuică!”.
Cu multe zile libere, chef Bontea a avut timp să meargă la pescuit, dar și să se bucure de ultimele zile călduroase de toamnă. Astfel, s-a apucat să deretice prin curte, a tuns și gazonul.
View this post on Instagram
Pentru fanii lui care nu știu ce să facă într-o zi de duminică, acasă, a avut propriul exemplu: să pună legume pentru iarnă. El dovedește că s-a pregătit bine de tot pentru asta.
Florin Dumitrescu a dat cuțitul pe microfon și ține post
Pe de altă parte, ultimul din tripleta „Chefi la cuțite”, chef Florin Dumitrescu, a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultima sa postare din mediul online. Acesta a dat cuțitul pe microfon.
Deși știam de concertul de aseară al trupei Bere gratis, de la Circul din București, prezența lui Florin Dumitrescu a fost ținută secret.
„Am ținut secret acest moment două luni și am avut emoții uriașe. Miță, nașule, îți mulțumesc din suflet pentru ocazia de a cânta alături de tine și trupa ta fabuloasă. La mulți ani, Bere Gratis!”, a scris Florin Dumitrescu la postarea sa. El nu doar s-a fotografiat cu microfonul în mână, ci a urcat pe scenă și a cântat cu trupa menționată. Chef Dumitrescu a performat într-un moment istoric pentru celebra trupă rock. Bere Gratis, una dintre cele mai iubite formații de pop-rock din România, a celebrat, aseară, pe 11 noiembrie, 25 de ani de carieră, printr-un super-concert la Circul Metropolitan București.
Pe lângă marele secret muzical, chef Florin Dumitrescu a început și un proiect mai intim. El publică, zilnic, de o săptămână „Gânduri pentru azi”. Își ține aproape fanii, căci va avea nevoie de ei.
„Vreau să țin tot postul Crăciunului și o să împărtășesc cu voi ce mănânc zilnic, deci ultima săptămână de fripturi. 🥂 Săptămâna asta am două evenimente uriașe, unul sâmbătă, altul duminică
🤯 de unde fac rost de o adeverință că nu sunt apt pentru lopată, mi-a pus gând rău Cristina să îi sap o gropiță să planteze un brad 🤩 cred că pe bune vreau să vând BZ-ul, predare de leasing! 🗣atenție la ce muzică ascultați. Vă poate afecta emoțional, vezi poza!” – a fost prima postare din serie. 🧑🍳 recomandări de locuri pentru revelion, vă rog!” – a scris chef Florin Dumitrescu în prima sa postare de acest fel.
Sursa foto / video: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook