Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum și-a dat seama Andreea Bălan că Victor Cornea este alesul. „Am avut o revelație să văd că toată casa părinților lui era…”

Cum și-a dat seama Andreea Bălan că Victor Cornea este alesul. „Am avut o revelație să văd că toată casa părinților lui era…”
După despărțirea de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan a rămas cu un gust amar în ceea ce privește bărbații. Și a fost extrem de reticentă când primea o invitație. Știa că într-o zi va apare alesul... Victor Cornea.

Andreea Bălan și-a văzut alesul, pe Victor Cornea, în meditațiile pe care le face de ani buni. Vedeta a povestit totul în cadrul vlog-ului personal de pe Youtube, când a explicat că a văzut tot timpul un lan de floarea soarelui.

Când Andreea Bălan a intrat pentru prima dată în casa părinților iubitului său s-au legat toate lucrurile: toată locuința era plină cu buchete de floarea soarelui. A fost momentul în care a realizat că el e bărbatul pe care-l proiectase în viața ei.  „În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

„Îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple”

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a spus Andreea Bălan pe You Tube.

Andreea Bălan a decis. El e alesul. Sursă foto: Instagram

„El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea”

Andreea a povestit și cum l-a cunoscut pe bărbatul care spune că i-a arătat ce înseamnă cu adevărat dragostea. Victor i-a trimis un mesaj pe Instagram și ea i-a răspuns. Deși nu face acest lucru în mod obișnuit. „Am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea.

„Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”

Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu, de obicei, nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu Ce frumoasă sunt, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a relatat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre